BRIO 33052 Rail & Road iso laatikko

BRIO 33052 Rail & Road iso laatikko

Halvin hinta
199,00€
23.5
(2)
BRIO 33052 Rail & Road iso laatikko BRIO:n puujunarata auttaa lasta kehittämään keskittymiskykyä ja hienomotoriikkaa. Yhteensä 87 puista osaa mahdollistaa lukemattomat erilaiset yhdistelmät, joiden parissa viihtyy monen ikäinen. Tuote on suositeltu yli 3-vuotiaille. Brion laaja junaratasetti antaa mielikuvituksen laukata Brio junarata on suosittu klassikko.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  6,5 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  199,00€
 • Toimitusaika
  14-21 päivää
  Toimituskulut
  8 - 10 €
  229,59€
  337,83€
from €199 to €229.59
BRIO 33052 Rail & Road iso laatikko hinnan kehitys

BRIO 33052 Rail & Road iso laatikko

BRIO:n puujunarata auttaa lasta kehittämään keskittymiskykyä ja hienomotoriikkaa. Yhteensä 87 puista osaa mahdollistaa lukemattomat erilaiset yhdistelmät, joiden parissa viihtyy monen ikäinen. Tuote on suositeltu yli 3-vuotiaille.

Brion laaja junaratasetti antaa mielikuvituksen laukata

Brio junarata on suosittu klassikko, eikä todellakaan ilman syytä! Junaratojen valmistus sai alkunsa vuonna 1958, ja yli satavuotiaan leluvalmistajan monipuoliset valikoimat ovat laajentuneet vauhdilla. Varmasti monilla on lämpimiä lapsuusmuistoja rakentelun parissa, ja Brion junaradat ovat mitä parhaimpia niiden hetkien saavuttamiseksi. Tämän setin monipuolisuus takaa tuntikausia kehittäviä leikkejä, eikä tarvetta lisäosille ole - ellei tietysti niitä halua hankkia leikkiä rikastuttaakseen. Laadukkaat puuosat ovat kestäviä ja turvallisia, ja Brio rata soveltuu yli kolmivuotiaille temmeltäjille. Rakentelun lomassa kehittyvät luovuus, keskittymiskyky sekä hienomotoriikka. Palasten monipuolisuus ylläpitää mielenkiintoa pitkään, ja suuremmat rautatieprojektit onkin hauska tehdä yhdessä sisarusten tai ystävien kanssa, jolloin myös yhteistyötaidot paranevat. Vanhempiakaan ei varmaan harmita silloin tällöin osallistua leikkiin, sillä onhan Brion junaratasarja tuttu varmasti myös monille vanhemmille omasta lapsuudesta. Sillat, vuoret ja muut erikoisosat mahdollistavat monenlaisten maailmojen rakentamisen: vain mielikuvitus on rajana!

Brion junarata muistuttaa historiallisista leluista – vanhoista rautatieminiatyyreistä sekä klassisista puuleluista. Iso Rail & Road laatikko (33052) on kuitenkin nykyajan tuote moderneine junineen. Rahtijuna on lastattu, mutta mitä se kuljettaa? Se on täysin leikkijän päätettävissä! Junien lisäksi leikkiin kuuluu myös muun muassa rahtilaiva ja autoja: leikki voi jatkua junailun ulkopuolelle, kun matka jatkuu radan ulkopuolelle. Ihmisfiguurit voivat toimia lapsen unelma-ammateissa, olla matkalla töihin tai ohjata junaliikennettä. Matkustaminen on kiehtovaa, ja omassa maailmassaan lapsi voi lähteä mitä jännittävimmille seikkailuille. Rakennusvaihe on kuitenkin tärkein osa junaleikkiä, ja radan rakennuksessa eteen sattuvien ongelmien ratkaisu tuottaa lapselle onnistumisen tunteita. Eteen nouseva junarata on osoitus lapsen kehittyvistä taidoista: onnistuminen on tärkeä osa lapsen kehitystä, ja Brion junarata on oivallinen niiden tarjoamiseen.

 • BRIO Rail & Road iso laatikko Brio ratasetti on pienen junailijan unelma.
 • Sisältää:  87 puista osaa.
 • Tuote on suositeltu yli 3-vuotiaille.

 • Tuotemerkki: Brio
 • Verkkokauppa: Lelufantti lelukauppa
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 6,5 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Kotiinkuljetus, Nouto

Samankaltaisia tuotteita

Muita tuotteita Junaradat -kategoriasta

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun