Lelut & lelukaupat netissä
Baby Born - Comfort Seat
Baby Born

Baby Born - Comfort Seat

36,00€
Nyt myös Baby Born voi matkustaa turvallisesti omassa kaukalossaan! Laadukkaat ja oikeita lastentarvikkeita hyvin jäljittelevät Baby Born -tuotteet ovat tuoneet jo pitkään iloa lasten kotileikkeihin. Ota Baby Born mukaan kauppaan ja lomareissulle! Baby Born -nukkea ei ole enää pakko jättää kotiin nukkumaan, kun lähdet kaupungille tai lomamatkalle.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  36,00€
from €36 to €36 1
36 Eurotoys hinta tuotteelle

Nyt myös Baby Born voi matkustaa turvallisesti omassa kaukalossaan! Laadukkaat ja oikeita lastentarvikkeita hyvin jäljittelevät Baby Born -tuotteet ovat tuoneet jo pitkään iloa lasten kotileikkeihin.

Ota Baby Born mukaan kauppaan ja lomareissulle!

Baby Born -nukkea ei ole enää pakko jättää kotiin nukkumaan, kun lähdet kaupungille tai lomamatkalle. Baby Bornia on helppo kuljettaa mukana kaukalossa, jossa vauva voi ihmetellä ympäröiviä maisemia tai nukkua päiväunet. Kaukalo on mukava ja aidonnäköinen. Hempeä värimaailma yhdistää hillityn harmaan kauniin vaaleanpunaiseen kuviolliseen kankaaseen. Huolellisesti muotoillusta kantokahvasta on helppo ottaa tukeva ote ja kantaa vauvaa turvallisesti ympäriinsä. Kaukalo on kätevä myös kotona, sillä voit kuljettaa vauvaa ympäriinsä, syöttää ja nukuttaa sen kaukalon avulla. Tässä kauniissa kaukalossa vauva tuntee olonsa turvalliseksi ja nukkuu takuulla sikeät unet! Voit pitää vauvan kaukalossa olohuoneessa samalla kun katsot televisiota. Vauvaa on helppo kuljettaa mukana myös kauppareissuilla ja perheen lomamatkoilla.

Tämän laadukkaan ja hienosti muotoillun kaukalon avulla voit huolehtia omasta Baby Bornistasi entistä paremmin ja ottaa sen mukaan kaikkialle! Peittele vauva peitolla ulos mennessäsi ja levitä vaikka viltti kahvan päälle suojaamaan vauvaa tuulelta ja kylmältä ilmalta, kun laitat vauvan päiväunille parvekkeelle. Baby Born Comfort Seat on osa laadukasta Baby Born -sarjaa, jonka avulla kotileikit ja lastenhoito ovat hauskaa puuhaa päivästä toiseen.


 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
Siirry alkuun