Lelut & lelukaupat netissä
Bruder - Mercedes Benz Fireengine w. light & sound (2532)
Bruder

Bruder - Mercedes Benz Fireengine w. light & sound (2532)

64,00€
Saksassa valmistettavat Bruder-lelut ovat korkealuokkaisia ABS-muovista valmistettuja leluja, jotka eivät sisällä ruuveja tai liimaa. Niillä voidaan leikkiä sekä sisä- että ulkotiloissa. Lelut ovat erittäin tarkkaan valmistettuja, joten ne ovat saavuttaneet suurta suosiota lasten ja vanhempien keskuudessa. Vauhdikas paloauto äänillä ja.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  64,00€
from €64 to €64 1
64 Eurotoys hinta tuotteelle

Saksassa valmistettavat Bruder-lelut ovat korkealuokkaisia ABS-muovista valmistettuja leluja, jotka eivät sisällä ruuveja tai liimaa. Niillä voidaan leikkiä sekä sisä- että ulkotiloissa. Lelut ovat erittäin tarkkaan valmistettuja, joten ne ovat saavuttaneet suurta suosiota lasten ja vanhempien keskuudessa.

Vauhdikas paloauto äänillä ja vilkkuvilla valoilla

Bruderin Mercedes Benz-merkkisessä paloautossa on vilkkuvat valot ja hälytysäänet, aivan niin kuin aidossa paloautossa. Voit ajella pelastustöihin pillit viheltäen ja valot vilkkuen ja näin onkin hyvä toimia, sillä haluathan välttää onnettomuuksia. Pelastustyöt ovat tärkeitä ja mitä nopeammin pääset palon paikalle, sitä nopeammin saat palon sammumaan. Oli kyseessä sitten kärähtänyt ruoka hellalla tai kissan pelastaminen puusta, Bruderin paloauto vie pelastustiimin perille tarkasti ja varmasti. Tässä paloautossa on kääntötikkaat, vesipumppu ja patterilla toimivat valot ja äänet. Ovet ovat avattavissa ja vesitankki täytettävissä. Vesipumppu toimii myös aidon tavoin ja pumpussa on automaattinen vedenvirtauksen lopetus 20 sekunnin jälkeen. Voit lähettää tiimisi sankareita palopaikalle, mutta muista myös itse valvoa sammutustoimia. Tulet viettämään tämän paloauton parissa monia hauskoja hetkiä!

Paloauton sireenin hälytysajoneuvon ääni on vaihdettavissa amerikkalaisesta eurooppalaiseen hälytysääneen vipua napsauttamalla. Vipu löytyy patterilokeron yhteydestä. Paloautossa on kaikkiaan neljä erilaista pattereilla toimivaa toimintoa: äänitorvi, moottorin ääni, vilkkuva hälytysvalo ja hälytysajossa olevan paloauton sireenin ääni. Jokaisen toiminnon saa päälle nappia painamalla. Bruder paloauto on valmistettu kestävästä haalistumattomasta muovista. Bruder tuotteet ovat realistisia, yksityiskohtaisia ja käytössä erittäin kestäviä. Ne havainnollistavat oikeaoppisia todellisessa elämässä tavattavia rakenteita ja malleja, joten ne ovat hauskojen lelujen lisäksi hyödyllisiä oppimisvälineitä. Bruder tuotteet sopivat leikki-ikäisten lisäksi myös vanhemmille lapsille sekä keräilytuotteiksi, sillä ne tulevat kestämään aikaa tuleville sukupolville asti.

Bruder Mercedes Benz paloauton tekniset tiedot

 • Sopii neljävuotiaille ja sitä vanhemmille.
 • Mittasuhteet skaalassa 1:16.
 • Kielletty alle neljävuotiailta. Sisältää pieniä osia.

 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
Siirry alkuun