Lelut & lelukaupat netissä
Bruder - SCANIA R-series Cement mixer truck (3554)
Bruder

Bruder - SCANIA R-series Cement mixer truck (3554)

70,85€
Upeannäköinen SCANIA-sementtirekka sekoittaa sementin, kuljettaa sen työmaalle ja kippaa kuorman suoraan sinne, missä sitä tarvitaan. Rakenna taloja, päällystä pihatie ja ajele pitkin kaupunkia omalla sementtirekalla! Kuljeta sementti perille aidonnäköisellä sementtirekalla SCANIA sementtirekka on jokaisen pienen rekkakuskin ja rakennusmiehen.... Lue lisää
 

  • Toimitus
    päivää

    70,85€
from €70.85 to €70.85 1
70.85 hinta tuotteelle

Upeannäköinen SCANIA-sementtirekka sekoittaa sementin, kuljettaa sen työmaalle ja kippaa kuorman suoraan sinne, missä sitä tarvitaan. Rakenna taloja, päällystä pihatie ja ajele pitkin kaupunkia omalla sementtirekalla!

Kuljeta sementti perille aidonnäköisellä sementtirekalla

SCANIA sementtirekka on jokaisen pienen rekkakuskin ja rakennusmiehen unelma-auto. Massiivinen kahdeksalla renkaalla varustettu kuorma-auto on vaikuttava näky kaupungin kaduilla. Kirkkaan keltainen väri takaa sen, että auto näkyy kauas. Erittäin aidonnäköisessä sementtirekassa on tilava ohjaamo, SCANIA-logo ja iso sementtitankki sementin sekoittamista varten. Käy hakemassa sementtiin tarvittavat raaka-aineet, kaada ne tankkiin ja aloita sementin sekoittaminen. Samalla voit ajaa työmaalle, jossa työmiehet odottavat sinua. Muista ajaa varovasti, sillä massiivinen sementtirekka kuormineen on painava, ja sen ajaminen vaatii paljon taitoa. Päästyäsi perille rakennustyömaalle varmista, että sementti on valmista ja peruuta auto lähemmäs kohdetta. Voit kaataa sementin muottiin auton perään asennettavan kaukalon avulla, jotka pitkin sementin saa valutettua siististi ulos tankista.

Kun kaikki sementti on tyhjennetty tankista, voit hypätä taas auton rattiin ja lähteä kohti seuraavaa työmaata. Työmiehet kiittävät sinua takuulla tehdystä työstä. Sementin tekeminen ja sementtirekalla ajaminen on jännittävää puuhaa, ja samalla autat rakentamaan uusia taloja! SCANIA sementtirekka vie sementin perille luotettavasti, ja tällä aidon näköisellä rekalla leikkiminen on viihdyttävää päivästä toiseen. Mitä tänään rakennettaisiin?


  • Verkkokauppa:
  • Toimitusaika: päivää
  • Toimituskulut: €
Siirry alkuun