Geomag Mechanics 146 osaa 1 set
Geomag

Geomag Mechanics 146 osaa 1 set

39,40€
00.0
(0)
> Katso joulun toimitusajat eri kaupoissa
Geomag Mechanics 146 on runsas rakennussetti, jonka avulla päästään demonstroimaan myös magneettisen vetovoiman vaikutusta kappaleisiin. Se on paras mahdollinen lahja mekaaniikkanörtille, joka tykkää tehdä itse. 146 osaa, 3 mekaniikkamallia Geomagin rakennussarjojen ajattomat peruspalikat muodostuvat magneettisista puikoista ja metallista palloista.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  2-6 päivää
  Toimituskulut
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 14,90 € tilauksissa
  39,40€
 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  6,5 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  Tilaa jouluksi 19.12. klo 8.00 mennessä
  Smartpostilla 20.12. klo 8.00 mennessä
  44,90€
 • Toimitusaika
  1-2 päivää
  Toimituskulut
  4,9 €
  Aina ilmainen toimitus
  54,89€
 • Toimitusaika
  3-7 päivää
  Toimituskulut
  5,9 €
  Ilmainen toimitus yli 40 € tilauksissa
  Tilaa netistä ja nouda heti liikkeestä
  70,00€
from €39.4 to €70
Geomag Mechanics 146 osaa 1 set hinnan kehitys

Geomag Mechanics 146 on runsas rakennussetti, jonka avulla päästään demonstroimaan myös magneettisen vetovoiman vaikutusta kappaleisiin. Se on paras mahdollinen lahja mekaaniikkanörtille, joka tykkää tehdä itse.

146 osaa, 3 mekaniikkamallia

Geomagin rakennussarjojen ajattomat peruspalikat muodostuvat magneettisista puikoista ja metallista palloista, joita yhdistellään toisiinsa eri tavoin. Geomag Mechanics -sarja tuo tähän kokoelmaan mukaan tiettyjä tarkasti valittuja elementtejä, joiden avulla on mahdollista koota mielenkiintoisia toiminnallisia pienoismalleja.Geomag Mechanics 146 koostuu 146 osasesta, kuten nimestäkin saattaa pystyä päättelemään. Näistä paloista voi tuotteen mukana toimitettavia ohjeita noudattaen rakentaa kolme erilaista geometristä mallia, jotka kukin hyödyntävät myös magneettisuuteen perustuvia voimia. Mallissa vaikuttava magneettien vetovoima tai vastaavasti napojen hylkiminen mahdollistaa liikkuvien toiminnallisuuksien tuomisen rakentamiseen. Fysiikan lakeja opetteleva lapsesi ei saa vain nauttia erilaisten mallien kokoamisen ilosta, hän voi myös kokea ilmiöpohjaisen oppimisen elämyksiä mallien eri funktioita seuratessaan.

Geomag Mechanics 146 -sarjan pakkauksesta löytyvät selkeät, värilliset ohjeet siihen, kuinka kukin kolmesta sarjan mahdollistamasta mallista kootaan. Sarjaa voi myös yhdistellä ennakkoluulottomasti kaikkiin muihin Geomag Mechanics -sarjoihin sekä Geomagin muihinkin sarjoihin. Geomagin palikat ovat magneettisia, joten niitä ei suositella jätettäväksi esimerkiksi tietokoneiden, sydämentahdistimien, magneettisuuteen perustuvien laitteiden tai pankkikorttien lähettyville. Toisaalta palikoiden magneettisuus auttaa pitämään ne tallessa.


 • Tuotemerkki: Geomag
 • Verkkokauppa: Adlibris
 • Toimitusaika: 2-6 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 14,90 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun