Lelut & lelukaupat netissä
Geomag Mechanics 146 osaa 1 set
Geomag

Geomag Mechanics 146 osaa 1 set

53,95€
(0)
Geomag Mechanics 146 on runsas rakennussetti, jonka avulla päästään demonstroimaan myös magneettisen vetovoiman vaikutusta kappaleisiin. Se on paras mahdollinen lahja mekaaniikkanörtille, joka tykkää tehdä itse. 146 osaa, 3 mekaniikkamallia Geomagin rakennussarjojen ajattomat peruspalikat muodostuvat magneettisista puikoista ja metallista palloista.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-7 päivää
  4,95 - 17,9 €
  Ilmainen nouto Vantaan myymälästä
  53,95€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  59,90€
 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  67,00€
  73,00€
from €53.95 to €67 3
53.95 Hobby Hall hinta tuotteelle
59.9 Shopping4net leikkikalut hinta tuotteelle
67 Eurotoys hinta tuotteelle
Geomag Mechanics 146 osaa 1 set hinnan kehitys

Geomag Mechanics 146 on runsas rakennussetti, jonka avulla päästään demonstroimaan myös magneettisen vetovoiman vaikutusta kappaleisiin. Se on paras mahdollinen lahja mekaaniikkanörtille, joka tykkää tehdä itse.

146 osaa, 3 mekaniikkamallia

Geomagin rakennussarjojen ajattomat peruspalikat muodostuvat magneettisista puikoista ja metallista palloista, joita yhdistellään toisiinsa eri tavoin. Geomag Mechanics -sarja tuo tähän kokoelmaan mukaan tiettyjä tarkasti valittuja elementtejä, joiden avulla on mahdollista koota mielenkiintoisia toiminnallisia pienoismalleja.Geomag Mechanics 146 koostuu 146 osasesta, kuten nimestäkin saattaa pystyä päättelemään. Näistä paloista voi tuotteen mukana toimitettavia ohjeita noudattaen rakentaa kolme erilaista geometristä mallia, jotka kukin hyödyntävät myös magneettisuuteen perustuvia voimia. Mallissa vaikuttava magneettien vetovoima tai vastaavasti napojen hylkiminen mahdollistaa liikkuvien toiminnallisuuksien tuomisen rakentamiseen. Fysiikan lakeja opetteleva lapsesi ei saa vain nauttia erilaisten mallien kokoamisen ilosta, hän voi myös kokea ilmiöpohjaisen oppimisen elämyksiä mallien eri funktioita seuratessaan.

Geomag Mechanics 146 -sarjan pakkauksesta löytyvät selkeät, värilliset ohjeet siihen, kuinka kukin kolmesta sarjan mahdollistamasta mallista kootaan. Sarjaa voi myös yhdistellä ennakkoluulottomasti kaikkiin muihin Geomag Mechanics -sarjoihin sekä Geomagin muihinkin sarjoihin. Geomagin palikat ovat magneettisia, joten niitä ei suositella jätettäväksi esimerkiksi tietokoneiden, sydämentahdistimien, magneettisuuteen perustuvien laitteiden tai pankkikorttien lähettyville. Toisaalta palikoiden magneettisuus auttaa pitämään ne tallessa.


 • Verkkokauppa: Hobby Hall
 • Toimitusaika: 1-7 päivää
 • Toimituskulut: 4,95 - 17,9 €
  Ilmainen nouto Vantaan myymälästä
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun