Geomag Mechanics 222 osaa 1 set
Geomag

Geomag Mechanics 222 osaa 1 set

82,89€
00.0
(0)
Geomag Mechanics 222 osaa 1 set Geomagin Mechanics -sarja on ihanteellinen hankinta kaikille lapsille, jotka ovat kiinnostuneita rakentelusta. Geomagin halki vuosikymmenten yhä uusia sukupolvia lumonneiden rakennussarjojen parhaat puolet kilpistyvät tässä runsaassa lahjassa. Puikoin ja palloin Geomag Mechanics 222 on Geomag Mechanics -sarjan laajin rakennussarja: nimensä mukaisesti siinä on 222.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-2 päivää
  Toimituskulut
  4,9 €
  Aina ilmainen toimitus
  82,89€
from €82.89 to €82.89
Geomag Mechanics 222 osaa 1 set hinnan kehitys

Geomag Mechanics 222 osaa 1 set

Geomagin Mechanics -sarja on ihanteellinen hankinta kaikille lapsille, jotka ovat kiinnostuneita rakentelusta. Geomagin halki vuosikymmenten yhä uusia sukupolvia lumonneiden rakennussarjojen parhaat puolet kilpistyvät tässä runsaassa lahjassa.

Puikoin ja palloin

Geomag Mechanics 222 on Geomag Mechanics -sarjan laajin rakennussarja: nimensä mukaisesti siinä on 222 hienoa osaa. Geomagin yksinkertaiset magneetteihin perustuvat rakennussetit on päivitetty moderniin Mechanics-kokoelman myötä. Geomag Mechanics on sarja, jossa perinteisiin magneettipuikkoihin ja -pallojen yhdistelmiin on lisätty erilaisia mekaanisia toimintoja. Rakennettuaan mallin mukaisia rakennelmia pystyy pikku tutkija käynnistämään ketjureaktioita, jotka hyödyntävät magneettien vetovoimaa tai vastavoimaa. Siksi Geomag Mechanics on sarja, joka viihdyttää rakentelusta kiinnostuneita lapsia pitkään: mallin valmistuttua he voivat vielä iloita sen muista toiminnallisista ominaisuuksista. Geomag Mechanics -sarjaa voi yhdistellä toki itse lukemattomiksi eri rakennelmiksi, mutta tuotteen mukana tulevat ohjeet esittelevät kolme eri mallia, jotka sarjan 222 palasta saa koottua. Nämä kolme mallia yhdistettynä demonstroivat pyöröliikkeen mahdollisuuksia. Ohjeita seuraamalla saa koottua parhaiten tätä mekaniikan hauskaa mahdollisuutta esittelevän rakennelman. Jos lapsesi nauttii asioiden kokoamisesta ja erilaisista kojeista, on tämä hänen lelunsa!

Geomag Mechanics -sarjan osia voi käyttää vapaaseen rakenteluun perinteisten Geomag-palojen tapaan, mutta oikeuksiinsa ne pääsevät tuotteen mukana tulevan mallin mukaan rakennettuina. Pakkauksen yksityiskohtaiset ohjeet johdattelevat mekaanista koetta varten oikeanlaisen mallin jäljille ilman turhautumista. Itse oikeaoppinen malli koostuu kolmesta erikorkuisesta, pallojen ja puikkojen muodostamasta kolmiulotteisesta osasta, joista korkein on kaksiosainen ja kuusikulmainen, loput kolmihaaraisia hyrrää muistuttavia. Kun korkeimman osasen toista puolta pyöritetään kahvasta, pyörivät oikein aseteltuina myös kaikki muut osat. Yksinkertaisen nerokasta. Paitsi hauskaa ja palkitsevaa kokoamista, on Geomag Mechanics myös oiva tapa saada lapsi tutustumaan liike-energian ja mekaniikan kiehtovaan maailmaan. Geomag Mechanics -sarjan osat pysyvät magneettiensa ansiosta myös hyvin tallessa.


 • Tuotemerkki: Geomag
 • Verkkokauppa: Shopping4net leikkikalut
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun