NERF - N-Strike Tactical Vest
Nerf

NERF - N-Strike Tactical Vest

24,10€
00.0
(0)
NERF - N-Strike Tactical Vest on Hasbron markkinoille tuoma nerf-liivi kaikille nerffin ystäville. Tuotteen takana on siis maailmankuulu lelujen valmistaja Hasbro, joten kyseessä on varmasti tuote, jonka laatuun voi luottaa. N-Strike Tactical Vest nerf-liivi sopii kaikille Hasbron markkinoille tuoma N-Strike Tactical Vest on jokaiselle nerffiharrastelijalle suunniteltu. Liivi toimii.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  2-6 päivää
  Toimituskulut
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 14,90 € tilauksissa
  24,10€
 • Toimitusaika
  14-21 päivää
  Toimituskulut
  8 - 10 €
  38,87€
 • Toimitusaika
  3-5 päivää
  Toimituskulut
  6,9 - 65 €
  Ilmainen nouto Stockmann tavaratalosta
  79,95€
from €24.1 to €79.95
NERF - N-Strike Tactical Vest hinnan kehitys

NERF - N-Strike Tactical Vest on Hasbron markkinoille tuoma nerf-liivi kaikille nerffin ystäville. Tuotteen takana on siis maailmankuulu lelujen valmistaja Hasbro, joten kyseessä on varmasti tuote, jonka laatuun voi luottaa.

N-Strike Tactical Vest nerf-liivi sopii kaikille

Hasbron markkinoille tuoma N-Strike Tactical Vest on jokaiselle nerffiharrastelijalle suunniteltu. Liivi toimii siis niin aloittelijalle kuin harrastelijallekin ja tuo mukanaan uutta nerf-harrastukseen. Liivi on suunniteltu mukavaksi pitää päällä, kuitenkaan olematta liian raskas tai hiostava, vaikkakin se on valmistettu Velcro-kankaasta. Liivin kanssa voit pitää paitaa sen alla, mikä lisää mukavuutta. Liivi sopii lähes kaikenkokoisille, sillä siinä on säädettävät hihnat, joiden ansiosta kaikki lapsesta vaariin voivat sitä käyttää. Liivissä on tilaa 12 tikalle ja ne ovat kätevästi saatavissa latausta varten. Tämän lisäksi liivissä on paikka ladatulle lippaalle sekä blasterille, joten saat kaiken tarvittavan kulkemaan kätevästi mukanasi. Toiminnallisuudeltaan liivi onkin erinomainen ja varmasti monen lapsen mieleen.

Nerf N-Strike Tactical Vest on on loistava lisävaruste jokaiselle nerf-harrastajalle. Liivi sopii kaiken kokoisille lapsesta vaariin ja antaa sopivasti toiminnallisuutta, jotta harrastuksesta pääsee nauttimaan vielä mukavammin. Liivi on erittäin toimiva kokonaisuus nerf-harrastajille, sekä tietenkin uusille harrastuksen pariin haluaville. Liivi sopii myös loistavasti esimerkiksi pukin konttiin joululahjana pikkuharrastajalle. Jos mielessäsi on siis nerf-harrastuksen aloittaminen tai lisävarusteiden hankkiminen, niin kannattaa Nerf N-Strike Tactical Vest pitää mielessä.


 • Tuotemerkki: Nerf
 • Verkkokauppa: Adlibris
 • Toimitusaika: 2-6 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 14,90 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun