Lelut & lelukaupat netissä
NERF - N-Strike Bandolier Kit panosvyö
Nerf

NERF - N-Strike Bandolier Kit panosvyö

19,94€
(0)
N-Strike Bandolier Kit-ammusvyöhön kuuluu nyt myös Elite-tyyliin yleiskäyttöiset Elite-nuolet. Nerf N-Strike Elite Bandolier Kit ammusvyö on jokaisen itseänsä kunnioittavan Nerf-soturin vakiovaruste, jotta et ikinä jää pulaan ammusten loppuessa. N-Strike Bandolier Kit ammusvyö Nerf-soturien luottovarusteena. N-Strike Bandolier Kit ammusvyö.... Lue lisää
 

N-Strike Bandolier Kit-ammusvyöhön kuuluu nyt myös Elite-tyyliin yleiskäyttöiset Elite-nuolet. Nerf N-Strike Elite Bandolier Kit ammusvyö on jokaisen itseänsä kunnioittavan Nerf-soturin vakiovaruste, jotta et ikinä jää pulaan ammusten loppuessa.

N-Strike Bandolier Kit ammusvyö Nerf-soturien luottovarusteena.

N-Strike Bandolier Kit ammusvyö pitää Nerf-soturin turvassa ja taistelutantereella kovimmankin taistelun keskellä. Tämä ammusvyö pitää aseen ladattuna tarvittavilla ammuksilla taistelun tuoksinassa. Kun taistelu on kovimmillaan, ei ole aikaa hukattavaksi ja ammuksia on pystyttävä vaihtamaan lennossa, nopeasti ja kätevästi. N-Strike Bandolier Kit ammusvyö vyötärölläsi on tarvitsemasi ammukset aina käden ulottuvilla, jotta et joudu haaskaamaan kallisarvoista huomiotasi ja pysyt turvassa. N-Strike Bandolier Kit ammusvyössä on tilaa yhteensä 14 erilaiselle ammukselle. Tähän kuuluu mm. yleiskäyttöisillä Elite-nuolilla, joilla vyö on päivitetty. N-Strike Bandolier Kit on äärettömän istuva, kestävä ja kätevä ammusvyö ja se on lisäksi yhteensopiva kaikkien Nerf N-Strike Elite sarjan huippu blasterien kanssa.

N-Strike Bandolier Kit ammusvyö on jokaisen Nerf-soturin luottovaruste, jota ilman ei voitosta voi mennä takuuseen. Se takaa soturille jokaiseen tilanteeseen ja eri aseisiin sopivat ammukset, mahdollisuuden pysyä liikkeessä joutumatta tulilinjalle ja varmistaa voiton tiukimmassakin paikassa. N-Strike Bandolier Kit ammusvyö takaa nopean ammusten vaihdon, jotta voit palata takaisin taistelutantereelle, ladata ja varmistaa ja olla varma, että sinä olet se, joka naurat viimeisenä.


    4 1 5/span> 1

    Kokemuksia? Lisää kommentti

    Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


    Siirry alkuun