Lelut & lelukaupat netissä
NERF - N-Strike Elite Retaliator Blaster online
Nerf

NERF - N-Strike Elite Retaliator Blaster online

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

NERF - N-Strike Elite Retaliator

Leikkipyssyt ovat säilyttäneet vahvan asemansa poikien suosikkileluina vuosikymmenet. NERF - N-Strike Elite Retaliator (98696) on huipputekninen ja moderni blasteri vaativaankin makuun. Huomiota herättävän rohkea väritys ja jopa 20 metrin kantama saavat varmasti jokaisen pojan innostumaan.

NERF - N-Strike Elite Retaliator-blasteri on lelupyssyjen kuningas

Lelupyssyt ja -miekat kuuluvat monen pikkupojan tai -tytön suosikkileluihin. NERF on tuonut markkinoille tämän teknisesti kehittyneen, modernin blasterin, minkä veroista ei ole vielä nähty. Pyssy on kehitetty erityisesti tämän ajan nuorten miesten tarpeisiin ja mieltymysten mukaiseksi. Pyssy on muunneltavissa usein eri tavoin, mikä tuottaa huomattavaa etua vastapelaajiin nähden. Toiminnan tarpeisiin voi vastata siirtämällä piipun jatketta, perää tai kahvaa, ja niin toiset kilpailijat kokevat yllätyksen. Muuntelemalla blasteria kolmesta eri kohdasta voi saada käyttöönsä jopa neljä erityyppistä asetta. Rämäkkä väritys luo tehokkaan vaikutelman taistelujen tuoksinoissa, ja läpinäkyvä kuori paljastaa aseen moninaiset yksityiskohdat. Kantamaa blasterilla on jopa 27 metriä, ja mukana seuraa 12 ammuksen lipas jossa on 12 aseeseen sopivaa ammusta. Kun tarvitsee lisäkantamaa, otetaan käyttöön NERF - N-Strike piipunjatke, jolla nuoli lentää tosi pitkälle. Kohtaa jokainen haaste blasterilla, joka on muokattavissa kaikkiin tilanteisiin sopivaksi!

NERF - N-Strike Elite Retaliator on oikea täsmälelu nuorten miestenalkujen leikkeihin. Tuote on nyt saatavana osana kattavaa ja edullista lelukaupat.fin tarjontaa. Paketti sisältää itse blasterin, lippaan, piipun, piipunjatkeen, drop grip-kädensijan, 12 nuolen lippaan, lippaan jatkeen, 12 erikoisnuolta ja ohjeet. Maksutapoja löytyy suurissa verkkokauppisssa kaikille ja kaikkiin elämäntilanteisiin: luottokortti, lasku tai osamaksu. Lelupyssy on tarkoitettu yli 8-vuotiaille, eikä sitä saa turvallisuussyistä luovuttaa kolmevuotiaiden tai sitä nuorempien haltuun, sillä paketti sisältää pieniä osasia. Aseella ei pidä tähdätä kasvoihin tai silmiin. Nuolia ei tule muunnella, jotta niiden testattu, turvallinen rakenne toimisi turvallisesti leikeissä. NERF - N-Strike Elite Retaliator edustaa leikkiaseiden uutta sukupolvea ja on ehdoton lahjasuosikki joka tilanteeseen.

Siirry alkuun