Lelut & lelukaupat netissä
NERF - Elite Modulus ECS 10 Blaster (B1538)
Nerf

NERF - Elite Modulus ECS 10 Blaster (B1538)

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

NERF Elite Modulus ECS 10 Blaster (B1538) - iloisen värinen, monipuolinen leikkiase, luotavissa paljon erilaisia kokoonpanovaihtoehtoja! Vaahtomuoviammukset eivät satuta ja lisävarusteseteillä on luotavissa, vaikka millaisia uusia versioita!

Tässä iloisen värinen leikkiase hurjiin leikkeihin!

Iloitse nyt hurjista ulkoleikeistä Nerf Elite Modulus ECS-10 leikkiaseen kanssa! Voit kuvitella olevasi vaikkapa panttivankina saarella ison meren keskellä. Miten pääset ystäviesi kanssa pakenemaan pahoja rosvoja, jotka ovat vanginneet teidät ja teidän pitäisi päästä läheisellä hiekkarannalla olevalle veneellenne? Aurinko paistaa, palmut huojuvat ja pakoreitti - meren ulappa - siintää kaukaisuudessa. Leluaseessa on tarkkuustähtäin, käännettävä kahva, urat lisäkiinnikkeille sekä lisäkisko, johon voit liittää lukuisia lisävarusteita. Lipas voidaan kiinnittää leikkiaseen tukkiin. Mukana myös tusinan verran nuolia, joita voit ampua pisimmillään noin 30 metrin päähän! Blasteriin sisältyy lukuisia eri vaihtoehtoja, jotka voit ottaa käyttöön pakkauksesta! Erikseen myydään lisävarustesettejä, joilla voit tehdä yli 2500 eri yhdistelmää!

Leikkiaseessa käytetään vain vaahtomuoviammuksia, joten se on turvallinen käyttää eikä kukaan satuta itseänsä. 1970-luvulta lähtien NERFiä on kehitetty, ja tuotekehitystä tapahtuu jatkuvasti. Lataa leikkiaseesi ja vaahtomuovisota voi alkaa! Nerfin tarjonnasta voit löytää myös esimerkiksi vesisotaan sopivia vesipyssyjä! Nerfin kanssa ei tylsää päivää näy! Ja saatavilla on myös vara-ammuksia! Nappaahan ase mukaasi ja voit yllättää ystäväsi vaahtomuoviammuksilla!

Siirry alkuun