Lelut & lelukaupat netissä
Bontempi - Play Trumpetti 4 näppäintä
Bontempi

Bontempi - Play Trumpetti 4 näppäintä

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Haaveileeko lapsi omasta torvisoittimesta? Bontempin hauska ja tyylikäs hopeanvärinen trumpetti tuo iloa joka kotiin. Ensimmäiseksi puhallinsoittimeksi sopiva lelu on myös oikea soitin: siinä on 4 ääninäppäintä.

Lapsen ensimmäinen puhallinsoitin

Bontempin Play Trumpetti 4 näppäimellä on kevyt mutta heleästi soiva instrumentti. Bontempin filosofia on, että kaikkien lasten tulisi voida nauttia musiikin riemusta ja taiasta matalalla kynnyksellä, ja tämä trumpetti noudattaa linjaa hienosti. Trumpetissa on arvokkaan näköinen hopeainen päällys, mutta sen varsinainen valmistusmateriaali on muovi. Näin trumpetti on paljon aitoa vaskisoitinta kevyempi ja sopii pieneenkin käteen hyvin. Tietysti lelutrumpetti on aitoa tuntuvasti halvempikin, ja sen ostamalla voit testata, kauanko lapsesi soitininnostus mahtaa kestää ennen kalliimpia hankintoja. Mikä parasta, trumpetti on ihan aito instrumentti, ei vain kopio suositusta soittimesta. Bontempin Play Trumpetissa on neljä erillistä ääninäppäintä, jotka on erotettu toisistaan värikoodein. Näppäimiä painamalla ja suukappaleeseen puhaltamalla saa lapsi tuotettua erilaisia jännittäviä ääniä.

Bontempin Play Trumpetin etuihin kuuluu sekin, että sen käyttö voi kehittyä lapsen mukana. 1,5-2 -vuotias pieni taapero tulee iloitsemaan jo pelkästään siitä, minkälaisia yllättäviä ääniä voi saada ilmoille trumpettiin puhaltamalla. Iän myötä soittoon tulee enemmän varmuutta, ja jo ennen varsinaisen nuotinlukutaidon kehittymistä voi kekseliäs lapsi alkaa soittaa jo oikeita kappaleitakin. Koska trumpetin näppäimet on merkitty eri värisin koodein, tulee soittimen mukana värinuotteja tunnetuista lastenlauluista ja kansansävelmistä. Lapsen kanssa voi yhdessä käydä läpi, kuinka tietyn väristen näppäinten painaminen oikeassa järjestyksessä tuottaa jonkin sävelmän. Eipä aikaakaan, kun musikaalinen lapsesi saa soitettua trumpettia itse!

Bontempi - Play Trumpetti: tuotetietoja

  • Pituus: n. 42 cm
  • Paino: 2,4 kg
  • Ikäsuositus: 36 kk - 7 vuotta
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun