Schleich Hevosperävaunu 42346
Schleich

Schleich Hevosperävaunu 42346

50,31€
00.0
(0)
Saksalainen Schleich on ilahduttanut leikkijöitä tuotteillaan jo vuodesta 1935 saakka. Sarjasta löytyy niin eläinfiguureja kuin fantasiahahmojakin. Pienten ja isompienkin hevoshullujen iloksi on nyt mahdollista hankkia kokoelmiin hevosperävaunu (42346), jolla kuljettaa rakkaimmat hevosystävät pidemmillekin matkoille. Kuljeta kaviolliset ystäväsi minne.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  14-21 päivää
  Toimituskulut
  8 - 10 €
  50,31€
 • Toimitusaika
  2-6 päivää
  Toimituskulut
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 14,90 € tilauksissa
  56,90€
 • Toimitusaika
  2-3 päivää
  Toimituskulut
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  59,94€
 • Toimitusaika
  1-2 päivää
  Toimituskulut
  4,9 €
  Aina ilmainen toimitus
  64,90€
 • Toimitusaika
  3-7 päivää
  Toimituskulut
  5 €
  65,88€
from €50.31 to €65.88
Schleich Hevosperävaunu 42346 hinnan kehitys

Saksalainen Schleich on ilahduttanut leikkijöitä tuotteillaan jo vuodesta 1935 saakka. Sarjasta löytyy niin eläinfiguureja kuin fantasiahahmojakin. Pienten ja isompienkin hevoshullujen iloksi on nyt mahdollista hankkia kokoelmiin hevosperävaunu (42346), jolla kuljettaa rakkaimmat hevosystävät pidemmillekin matkoille.

Kuljeta kaviolliset ystäväsi minne vaan!

Saksalainen leluvalmistaja Schleich on toiminut jo vuodesta 1935 lähtien ja eläinfiguurit ovat tulleet tuotevalikoimaan mukaan 1980 -luvulla. Laadukkaat ja kauniisti käsinmaalatut eläinhahmot, figuurit ja niiden lisävarusteet ilahduttavat kaikenikäisiä leikkijöitä. Nyt onkin luvassa iloisia uutisia hevosten ystäville: nyt sinulla on mahdollisuus saada kokoelmaasi perävaunu hevosten kuljettamiseen! Perävaunulla kuljetat omat rakkaat hevosesi niin näyttelyreissuille kuin kisoihinkin. Eikä siinä vielä kaikki: perävaunusetin mukana tulee myös uusi hevosystävä, sillä nämä laumaeläimet eivät tunnetusti viihdy yksin. Pakkaukseen kuuluu upea pinkki Pick -up, perävaunu, hoitaja, hevonen sekä varusteet. Perävaunun kyljessä tyylikäs maalattu kuvio, jolla varmasti herätät huomiota hevostapahtumiin osallistuessasi. Katto on myös mahdollista irrottaa, joka helpottaa leikkejä. Tästä ehdottoman tärkeä lisäys jokaisen heppahullun kokoelmiin!

Laatuvalmistaja Schleichin tuotteet ilahduttavat kaikenikäisiä hevosten ystäviä. Hevossarjaan kuuluu perävaunusetin lisäksi esimerkiksi hevostalli, varsanhoitovarusteita, sekä upeita figuureita oikeista hevosroduista. Hevoslelut soveltuvat hyvin opettavaisiin leikkeihin. Vaikka omaa tallia et voisi nyt saadakaan, nämä kauniit hevostuotteet tuovat helpotusta hevoskuumeeseen! Tuotteet on maalattu laadukkaasti käsin myrkyttömillä maaleilla, joten ne sopivat hyvin pientenkin lasten leikkeihin. Suositusikäraja on 3 -vuotiaasta ylöspäin.


 • Tuotemerkki: Schleich
 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 14-21 päivää
 • Toimituskulut: 8 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun