Schleich 42104 Pesupaikka
Schleich

Schleich 42104 Pesupaikka

24,90€
00.0
(0)
Leikkihevosesi nauttii, kun se pestään puhtaaksi. Schleich-pesupaikka sisältää kaiken, mitä tallileikkiin tarvitaan: Hevonen, ratsastaja, hoitopakki, ämpäri, harjoja, riimu, satula ja suitset. Pesupaikka on varustettu kätevällä letkulla, jolla hevosen saa näppärästi pestyä turvasta häntään. Ratsastustalli tarvitsee.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-2 päivää
  Toimituskulut
  4,9 €
  Aina ilmainen toimitus
  24,90€
 • Toimitusaika
  14-21 päivää
  Toimituskulut
  8 - 10 €
  27,03€
 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  6,5 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  28,90€
 • Toimitusaika
  3-5 päivää
  Toimituskulut
  4,9 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  33,00€
from €24.9 to €33
Schleich 42104 Pesupaikka hinnan kehitys

Leikkihevosesi nauttii, kun se pestään puhtaaksi. Schleich-pesupaikka sisältää kaiken, mitä tallileikkiin tarvitaan: Hevonen, ratsastaja, hoitopakki, ämpäri, harjoja, riimu, satula ja suitset. Pesupaikka on varustettu kätevällä letkulla, jolla hevosen saa näppärästi pestyä turvasta häntään.

Ratsastustalli tarvitsee kunnon pesupaikan

Hevoset ja ponit tarvitsevat perusteellista pesua, kun ne ovat hikisiä rankan treenin jälkeen. Myös maastolenkillä voi kura roiskua. Siksi tallileikkeihin tarvitaan asianmukainen Schleich-pesupaikka. Hienossa pesukarsinassa, eli "vesarissa" hevonen tai poni pestään kätevästi letkulla. Letku kääntyy hyvin hevosen ympäri. Hevonen seisoo kiltisti paikoillaan, kun sen kiinnittää riimulla seinään. Satulan ja suitset voi laittaa pesun ajaksi hienoon satulatelineeseen talteen. Tilava vaaleanpunainen hoitopakki sisältää harjat, jotka ovat pesussa tarpeellisia hoitovälineitä hevoselle. Harjat istuvat ratsastajan käteen hyvin ja niillä lähtee hevosen karvasta hiki ja kura irti. Hevonen on kaunis ruuna, jolla on tumma harja ja häntä. Ratsastajalla on yllään saappaat, vaaleat housut, vihreä paita ja ruskea tikkiliivi.

Schleich Pesupaikka on osa Schleich-tuoteperhettä. Siihen kuuluu useita hevosia ratsastajineen, estekalustoa, varusteita, kuten satula ja suitset, tallirakennuksia, ratsastajahahmoja, kisa-alueita, eläinlääkäriauto, palkintoruusukkeita ja pokaaleja ynnä muuta, mitä hevosleikkeihin tarvitaan. Hevosrotuja löytyy niin islanninhevosia, arabeja, englantilaisia täysverisiä kuin lännenhevosiakin. Hevoset ja ponit saa kuljetettua kisapaikalle trailerilla ja vetoautolla. Mukaan voi lastata hevosten omat eväät, eli rehusarjan. Myös fantasiahevosia löytyy Schleich-perheestä, kuten Pegasos.


 • Tuotemerkki: Schleich
 • Verkkokauppa: Shopping4net leikkikalut
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun