Lelut & lelukaupat netissä
Nerf, NStrike, Elite Mega, Dart Refill ammuspakkaus
Nerf

Nerf, NStrike, Elite Mega, Dart Refill ammuspakkaus

Nerf, Nstrike, Elite Dart Refill ammuspakkaus, Eri kokoja Nerf, NStrike, Elite Mega, Dart Refill ammuspakkaus Nerf - Star Wars Episode 7 - Blaster Ammo Refill (B3174) Nerf - N&Strike Elite Accustrike - 50 Dart Refill Pack Nerf, Glowstrike, Dart Refill, Star Wars NERF Rebelle Accustrike Refill - 12 pcs Nerf N&strike Elite 75 pilar refill
11,00€
(0)
Varmista, että keskellä kovintakaan tulitaistelua ammukset eivät lopu kesken. Tästä pakkauksesta riittää ammuksia kymmenen lisätikkaa N-Strike megasarjan kovimpiin blastereihin, eivätkä huikeat taistelut keskeydy ainakaan ammusten loppumisen takia. Nerf - vauhdikkaaseen ja turvalliseen leikkitaisteluun Nerf ei kannusta käsirysyihin, vaan.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €

  Halvin yksikköhinta
  11,00€
  10 kpl
  1,1 € / kpl
from €11 to €11 1
11 Eurotoys hinta tuotteelle

Varmista, että keskellä kovintakaan tulitaistelua ammukset eivät lopu kesken. Tästä pakkauksesta riittää ammuksia kymmenen lisätikkaa N-Strike megasarjan kovimpiin blastereihin, eivätkä huikeat taistelut keskeydy ainakaan ammusten loppumisen takia.

Nerf - vauhdikkaaseen ja turvalliseen leikkitaisteluun

Nerf ei kannusta käsirysyihin, vaan vaahtomuovia ampuvat aseet pitävät lapset turvallisen etäisyyden päässä toisistaan. Ammukset ovat kevyitä, joten haavereita ei hevillä pääse sattumaan. Kun sääntöjä noudatetaan, on tiedossa huimat määrät hupia - ja lisäammuspakkaus takaa, ettei leikki ihan heti lopu kesken. Tykittäessä ammuksia peräjälkeen, kuka vain voi tuntea olonsa oman elämänsä Arnold Schwarzeneggeriksi. Nerf on ollut mukana lasten leikeissä jo 1970 -luvulta lähtien, ja vuosikymmenen värimaailma näkyy myös laadukkaissa tuotteissa. Ammukset ovat kirkkaan värisiä, joten ne on myös helppo löytää lattialta.

Suositut Nerf -lelut ovat tarkan suunnittelutyön tulosta. Niiden suosio on jatkunut vuosikymmeniä, eikä loppua menestystarinalle näy uusien upeiden asemallien ansiosta. Tämän lisäammuspaketin ansiosta suurimpiinkin blastereihin riittää varmasti ammuksia, vaikka joskus leikin tohinassa muutama ammus pääsisi katoamaan. Turvallisuus on syytä muistaa, eikä ammuksia saa suunnata kohti kasvoja. Sääntöjä noudattaessa vaaraa ei kuitenkaan ole. Ei kannata myöskään unohtaa, että Nerf -klassikot soveltuvat toden totta myös aikuisempaan makuun.

NerfNStrike Elite Mega Dart Refill -ammuspakkauksen tekniset tiedot

 • Pakkauksessa kymmenen lisäammusta.
 • Sopii yli 8-vuotiaille.
 • Ammuksia ei tule suunnata kasvoihin.

 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun