LEGO - Kids Watch - Friends - Olivia
Lego

LEGO - Kids Watch - Friends - Olivia

31,08€
(0)
Hauskannäköinen ja värikäs Lego Friends Olivia viisarinäyttöinen rannekello tytölle, joka ei halua myöhästyä hauskoista juhlista, salaisista tyttöjen tapaamisista tai tärkeistä harrastuksista. Tämä kello ei ole pelkkä ajannäyttäjä, vaan se on myös iloksi silmälle! Tyttöjen Lego Friends rannekello Haluatko.... Lue lisää
 

Hauskannäköinen ja värikäs Lego Friends Olivia viisarinäyttöinen rannekello tytölle, joka ei halua myöhästyä hauskoista juhlista, salaisista tyttöjen tapaamisista tai tärkeistä harrastuksista. Tämä kello ei ole pelkkä ajannäyttäjä, vaan se on myös iloksi silmälle!

Tyttöjen Lego Friends rannekello

Haluatko olla yhtä cool kuin Olivia? Täsmällinen, luotettava ja aina oikeaan aikaan oikeassa paikassa? Ei hätää! Voit laittaa ranteeseen juuri samanlaisen kellon kuin Stephanie ja sen jälkeen et ole enää koskaan myöhässä Heartlake Cityn tapahtumista! Kouluun mennessä tiedät tarkalleen onko sinulla hetki aikaa piipahtaa Sophien tai Andrean luokse vai pitäisikö jo kiiruhtaa tunnille. Osaat kertoa muillekin, että milloin on aika lähteä talleille, tanssitunnille vai onko aikaa rannalla rentoutumiseen ja ilonpitoon. Heartlake City tarvitsee juuri sinua tarkastamaan rannekellostasi ajan ja kertomaan sen muillekin, jotta kaikki asiat sujuisivat kuin rullaten eikä kukaan olisi enää myöhässä. Sinä ja Olivia pidätte Heartlake Cityn ajankäytöstä yhdessä huolta!

Lego Friends lastenkello on japanilainen Seiko ja on vedenkestävä 50 metriin. Kello on tehty kestävästä ja mukavasta materiaalista, kellotaulun pintamateriaali on naarmun kestävää akryylia. Rannekkeen pituutta voi helposti vaihtaa irrotettavien palojen avulla ja ne mahdollistavat myös erilaisia väriyhdistelmiä oman mielen mukaan. Kellotaulussa ovat numerot merkitty selkeästi ja kellossa on analoginen näyttö. Patteri kuuluu hintaan. Suositusikä on yli 6-vuotiaille.


4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun