LEGO Friends, Heartlaken ostoskeskus 41058
Lego

LEGO Friends, Heartlaken ostoskeskus 41058

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Legon Friends-sarjan uutuus on Heartlaken ostoskeskus, jossa parhaat ystävykset pääsevät viettämään päiväänsä yhdessä shoppaillen. Aidonoloinen ostoskeskus on kaverusten suosikkipaikka tavata, viettää aikaa, etsiä mukavia uusia vaatteita ja muita tavaroita. Heartlake sarja on nyt todella suosittu ja saman sarjan Lego Heartlake sairaala (58146) valittiin vuoden 2017 leluksi.

Lähde Heartlaken ostoskeskukseen (41058) viettämään aikaa tyttöjen kanssa! Stephanie ja Emma ajavat ostoskeskukseen uudella avoautollaan aikoen viettää hauskan päivän muodin parissa. Käy urheiluliikkeessä ja sovita pukua morsiusliikkeessä. Suuntaa sitten pizzalle ennen hyvin ansaittua rentoutumishetkeä kylpylässä Sophien kanssa. Ota kuvia valokuva-automaatissa, ennen kuin tuet viidakon eläinten auttamista sipsuttelemalla catwalkilla hyväntekeväisyysnäytöksessä DJ:n soittaessa levyjä.

Legon Heartlaken ostoskeskus

Mikä on kaikkien pienten ja isojen tyttöjen suosikkipuuha ikään katsomatta? Tietenkin shoppailu parhaiden kavereiden kanssa hienossa ostoskeskuksessa. On ihanaa yhdessä etsiä uusia muotivaatteita, käsilaukkuja ja meikkejä ja sulloutua koko porukalla sovituskoppiin pohtimaan mikä vaate on ostamisen arvoinen. Nyt Lego tarjoaa jokaiselle pikkushoppailijalle mahdollisuuden leikkiä ostosten tekemistä myös kotioloissa. Legon Heartlaken ostoskeskus (41058) on upea paketti, johon kuuluu yhteensä 1120 osaa! Tärkeinpänä tietysti neljä pientä nukkea nimeltään Stephanie, Emma, Sophie ja Julian, sekä hännän huippuna Emman ihana koira, Lady. Tämä nelikko rientää täydellä tohinalla kohti ostoskeskusta tekemään yhdessä hienoja ostoksia, ja piipahtamaan välillä vaikkapa jäätelöbaariin syömään ihana, monen pallon valtavankokoinen ja maistuva jäätelöannos.

Lähde siis Heartlaken ostoskeskukseen viettämään aikaa tyttöjen kanssa. Stephanie ja Emma saapuvat paikalle ostoskeskukseen uudella avoautollaan. Perillä on loputon määrä monenlaista tekemistä ja päivä hujahtaa kuin huomaamattaan hyvässä seurassa. Tämä Legon paketti tarjoaa jännittäviä hetkiä jokaiselle pienelle shoppailijalle ja on taatusti toivottu lahja tänä jouluna monessa kodissa. Suositusikä 6-12-vuotiaille.

Mukana on 4 pienoishahmoa: Stephanie, Emma, Sophie ja Julian sekä Emman koira Lady. Osia yhteensä: 1120

4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun