Lelut & lelukaupat netissä
Alga, Vulcano Kit
Alga

Alga, Vulcano Kit

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(2)
 

Alga, Vulcano Kit on odotettu toivelahja kemiallisista kokeista innostuneelle lapselle. Tuotteen avulla lapsi oppii rakentamaan laavapommeja ja käynnistää kuplivia lähteitä sekä mahtavia tulivuorenpurkauksia Tulivuorisaarella. Lapsen ilo on suunnaton tulivuoren purkautuessa räjähdysmäisesti ja laavan valuessa purkauksen seurauksena.

Alga, Vulcano Kit on toivelahja pienelle kotikemistille

Etsitkö kemiallisista kokeista, fysiikasta ja kemiasta kiinnostuneelle lapselle toivelahjaa? Alga, Vulcano Kit on juuri sellainen. Tuote sisältää kuusi mielenkiintoista ja opettavaa koetta, joiden avulla lapsi voi mukavasti ja turvallisesti testata erilaisia kemiallisia reaktioita. Pakkauksessa on mukana suomenkieliset ja helppolukuiset ohjeet, joita noudattamalla homma hoituu kuin leikiten. Alga, Vulcano Kit -tuotepakkauksen avulla lapsi voi testata mielessä muhineita ideoita, suorittaa huomionarvoisia kokeita ja tehdä mielenkiintoisia johtopäätöksiä näkymättömiin kaasuihin, indikaattoreihin, mineraaleihin, pH-arvoihin ja tulivuoriin liittyen. Tuote soveltuu yli 10-vuotiaille. Alga, Vulgano Kit tarjoaa lapselle mukavaa ja hyödyllistä tekemistä yksin tai vanhempien ja ystävien kanssa puuhasteltavaksi. Uuden oppiminen on aina jännittävää ja hauskaa. Tuotesetti opettaa lasta ymmärtämään monien mielenkiintoisten kemiallisten reaktioiden merkityksen. Onko lapsi synnynnäinen kemisti vai räjähtävien tulivuorien bongari? Siitä on nyt helppo ottaa selvää Alga, Vulcano Kit -tuotepaketin avulla.

Alga, Vulgano Kit -tuotepaketti luetaan pedagogisiin leluihin, johon tutustumalla lapsi oppii helposti leikin varjolla. Tuotepaketin on valmistanut Alga, joka on opettavien pelien ja tuotepakettien tunnettu tuotemerkki. Kemialliset indikaattorit ja mineraalit tulevat lapselle leikin varjolla tutuiksi ja helpottavat myös lapsen tulevaa opiskelua kemian ja fysiikan parissa. Alga, Vulcano Kit lisää hauskutta opettaviin laboratoriokokeisiin ja mielenkiintoisiin kemiallisiin reaktioihin. Alga, Vulgano Kit on tulevien pienten kemistien oppimispaketti, joka lisää mielenkiintoa fysiikkaan, kemiaan ja kemiallisiin kokeisiin. Kiehtova tuotepaketti tuo iloa lapsen uteliaaseen ja vastaanottavaiseen mieleen, jolloin pieni fyysikko saa toteuttaa itseään todella mukavalla tavalla.

Alga, Vulgano Kit tuo lapselle onnistumisen iloa

  • Alga, Vulgano Kit opettaa lapselle taitoja leikin varjolla
  • Alga, Vulgano Kit harjoituksia voi tehdä yksin tai yhdessä perheen ja ystävien kanssa
3.5 2 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun