Lelut & lelukaupat netissä
Disney Pixar Cars, Mack Transporter Playset
Disney Pixar Cars

Disney Pixar Cars, Mack Transporter Playset

Disney Pixar Cars, Mack Transporter Playset
32,90€
(0)
Disney Pixar Carsin innoittamana tämä Mack "Make" Transporter tarjoaa mahdollisuuden leikkiä mielettömiä rallikisoja! Kuljetusrekkana Make ylpeänä vie Salama McQueenin ja muut autot lähelle - kuten Radiator Springsiin - ja kauas maailmanlaajuisiin kilpailuihin. Salama McQueen tarvitsee luotettavan kuljetusrekan päästäkseen ajoissa perille. Make-kuljetusrekka.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  32,90€
 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  44,00€
from €32.9 to €44 2
32.9 Lelufantti lelukauppa hinta tuotteelle
44 Eurotoys hinta tuotteelle
Disney Pixar Cars, Mack Transporter Playset hinnan kehitys

Disney Pixar Carsin innoittamana tämä Mack "Make" Transporter tarjoaa mahdollisuuden leikkiä mielettömiä rallikisoja! Kuljetusrekkana Make ylpeänä vie Salama McQueenin ja muut autot lähelle - kuten Radiator Springsiin - ja kauas maailmanlaajuisiin kilpailuihin. Salama McQueen tarvitsee luotettavan kuljetusrekan päästäkseen ajoissa perille.

Make-kuljetusrekka vie kisa-autot perille

Make-kuljetusrekassa kulkee 8 kisa-autoa kerralla perille, minne kisakausi sitten mestaruutta tavoittelevat joukkueet viekin. Maken ohjaamo voidaan myös irrottaa perävaunusta, jotta sen kanssa voi ajella helpommin toimittamassa tärkeitä rallikisaan kuuluvia asioita, kuin koko rekan kanssa. Kun päivän ja yön ajot on tehty, rullaa Salama McQueen ja muut kisa-autot sisään rekkaan, taita Make kasaan ja kiinni helppoa säilytystä varten. Make Transporter on upea tulenpunainen ilmestys kaartaessaan kisapaikalle. Sen ilme on tuima ja voitontahtoinen. Kyljissä on totta kai vauhdikas kuva Salama McQueenista, joka on suurin ennakkosuosikki missä tahansa kisapaikkakunnalla. Menestys radalla on varma, kun käytössä on näin upea kuljetusrekka! Samalla kisa-autot pysyvät tallessa ja poissa tieltä Maken sisuksissa silloin, kun kisakausi ei ole meneillään.

Voittajan rallikisat sujuvat Make-kuljetusrekan kanssa kuin itsestään. Jokainen rallimestari tarvitsee erinomaista palvelua valmistautuakseen seuraavaan kilpailupäivään. Sellaista tämä kuljetusrekka tarjoaa, ja tyylillä. Disney/Pixar Cars -elokuvissa tärkeintä ovat monipuoliset tarinat seikkailuista, ystävyydestä, kilpailusta ja voittamisesta - mestariksi tulemisesta. Tämä Make-kuljetusrekka-setti juhlii näitä rikastuttavia teemoja ja antaa lasten luoda omia, rohkeita uusia seikkailujaan. Vain mielikuvitus on rajana, kun lapsi saa leikkiä oman kisatiiminsä johtajaa ja varustaa sekä huoltaa kisa-autonsa viimeisen päälle. Mihin upeisiin seikkailuihin ja voittoihin Make kyydissään voittoisa tiimi kisa-autoja suuntaakaan seuraavaksi? Missä ralliautot kohtaavat seuraavaksi, tavoitteenaan ei vähempää kuin voitto ja mestaruus?

Disney/Pixar Cars, Mack Transporter Playset tekniset tiedot

 • Yli 3 vuotiaille
 • Mitat: 10 x 30 x 7 cm

 • Verkkokauppa: Lelufantti lelukauppa
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun