Lelut & lelukaupat netissä
Lego Technic 8293 Power Functions -moottorit
Lego

Lego Technic 8293 Power Functions -moottorit

32,30€
(2)
Lego on kaikkien tuntema ja suuresti rakastama rakennuspalikoiden ja -osien valmistaja, jonka juuret ulottuvat aina 1930-luvulle. Power functions -moottorisetti sisältää lisää osia Lego Technic -luomuksiin, kuten moottorin, paristolaatikon, valokaapelin ja muita lisäosia. Lego Technic päästää sisäisen rakentelijasi valloilleen Suosittu mekaniikkasarja.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-6 päivää
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
  32,30€
 • Toimitus
  2-3 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  34,94€
 • Toimitus
  0 päivää
  4,9 - 9,9 €
  Kotiinkuljetus 12,90€
  35,95€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  6,9 €
  36,90€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  42,90€
from €32.3 to €42.9 5
Lego Technic 8293 Power Functions -moottorit hinnan kehitys

Lego on kaikkien tuntema ja suuresti rakastama rakennuspalikoiden ja -osien valmistaja, jonka juuret ulottuvat aina 1930-luvulle. Power functions -moottorisetti sisältää lisää osia Lego Technic -luomuksiin, kuten moottorin, paristolaatikon, valokaapelin ja muita lisäosia.

Lego Technic päästää sisäisen rakentelijasi valloilleen

Suosittu mekaniikkasarja Lego Technic on Lego-yhtiön kehittämä tuotesarja, joka on tuottanut iloa ja edistänyt niin pienten kuin isojenkin rakentelijoiden luovuutta jo vuodesta 1977 saakka. Sarjan vahvuutena ovatkin juuri vapaus ja muokattavuus, ja omia projekteja on helppo laajentaa erilaisten lisäosien avulla. Tämän Lego Technic Power Functions -lisäsetin avulla innokkaan rakentelijan onkin mahdollista saada vielä lisää toimintoja omiin Technic-luomuksiinsa ja monipuolistaa leikkejä entisestään. Mekaniikkaleikit pääsevät uusiin ulottuvuuksiin äänien, liikkuvien osien ja erilaisten valojen avulla. Tämän lisäsetin avulla lasten ja miksei aikuistenkin on mahdollista harjoitella elektroniikan ja mekaniikan taitoja hauskalla tavalla turvallisesti. Vain mielikuvitus on rajana. Herätä Lego Technic -luomuksesi uudella tavalla eloon tämän setin avulla!

Tässä mahdollisuus toteuttaa mekaniikkaa eri ikäisille puuhastelijoille. Sarjaan sisältyy 10 erilaista osaa, joilla voit laajentaa ja antaa liikettä projekteillesi. Lego 8293 Power Functions -moottorisetin mukana tulevat moottori, paristolaatikko, valokaapeli ja lisäpaloja uusien toimintojen lisäämiseksi moottorisoituihin Lego Technic -malleihisi. Setti vaatii toimiakseen 6xAA -paristoja, jotka eivät sisälly pakkaukseen. Sarja ei sovellu alle 3-vuotiaille ja suositusikäraja on vähintään 9 vuotta. Vain kotona käytettäväksi aikuisten jatkuvassa valvonnassa.


 • Verkkokauppa: Adlibris
 • Toimitusaika: 2-6 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti
3.5 2 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun