Lelut & lelukaupat netissä
Lundby Stockholm, Nukkekoti 2014
Lundby

Lundby Stockholm, Nukkekoti 2014

94,00€
12% alennusta 107,00€
(0)
Lundby Stockholm on nykyaikainen koti, jossa leikkiminen on hauskaa. Nuket saavat ihanan, avaran talon, jossa on kaksi yläterassia, sekä esiin vedettävä uima-allasalue lämpimiin kesäpäiviin. Mikä sen hienompaa kuin grillailla terassilla tai ottaa aurinkoa uima-altaalla! Lundby Stockholm on nukkekoti kesäisiin leikkeihin Lundby Stockholm on nukkekoti.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  94,00€
from €94 to €94 1
94 Eurotoys hinta tuotteelle

Lundby Stockholm on nykyaikainen koti, jossa leikkiminen on hauskaa. Nuket saavat ihanan, avaran talon, jossa on kaksi yläterassia, sekä esiin vedettävä uima-allasalue lämpimiin kesäpäiviin. Mikä sen hienompaa kuin grillailla terassilla tai ottaa aurinkoa uima-altaalla!

Lundby Stockholm on nukkekoti kesäisiin leikkeihin

Lundby Stockholm on nukkekoti sinulle, joka rakastat kesää ja aurinkoa! Talossa on suuri kattoterassi ihastuttaviin grilli-iltoihin ystävien kanssa. Nukkekodin alta saat vedettyä ulos tason, jossa on mosaiikkikuvioitu uima-allas. Aurinkoiset päivät suorastaan kutsuvat pulahtamaan virkistävään veteen. Tämä on todellinen kesähuvila! Talon pohjaratkaisu on avoin, joten siinä on runsaasti tilaa leikkiä. Jokaisessa huoneessa on valmius sähköliitäntään, jonka voit yhdistää Lundbyn jännitemuuntimeen. Saatavilla on useita valaistukseen tarkoitettuja lisävarusteita, jotka tarjoavat valoa nukkekotiin. Nukkekodin valaisemisessa on aina hyvin erityinen tunnelmansa. On kuin koti ja sen asukkaat heräisivät eloon aivan uudella tavalla.

Nukkekodissa on ihana pinkki kylpyhuone ja tilavassa olohuoneessa on parkettilattia. Nämä huoneet sijaitsevat alakerrassa. Yläkerrassa on viihtyisä mutta rauhallinen makuuhuone, josta pääsee suoraan ulos terassille. Olisipa ihanaa juoda aamukahvit omalla terassilla! Nukkekodin katolla on lisäksi tilava terassi juhlia varten. Tässä talossa hauskimmat juhlat voivat tapahtua myös uima-altaalla, jossa on tilaa loikoilla tai pelata vesipalloa ystävien kanssa.

Lundby Stockholm nukkekoti, lisätietoja

 • Koottava, toimitetaan osina.
 • Nuket, huonekalut ja muut tarvikkeet ostetaan erikseen.
 • Nukkekodissa on 2 huonetta, kylpyhuone, 2 terassia sekä esiin vedettävä uima-allasalue.

 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun