Lelut & lelukaupat netissä
Lego Architecture 21024 Louvre
Lego

Lego Architecture 21024 Louvre

59,90€
Lego Architecture 21024 Louvre - rakenna itse arkkitehtuurin mestariteos Uutta ajanvieterintamalla ovat Legot aikuisille, jotka tarjoavat mielenkiintoista tekemistä aikuiseen makuun. Lego tarjoaa rakennuspaketteina useita eri arkkitehtuurin mestariteoksia, kuten Pariisin Louvre-taidemuseon. Sen parissa vierähtää mukavasti aikaa yhdessä koko perheen kanssa tai yksin. Rakenna.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  6,9 €
  59,90€
from €59.9 to €59.9 1
59.9 Lelut24 hinta tuotteelle

Lego Architecture 21024 Louvre - rakenna itse arkkitehtuurin mestariteos

Uutta ajanvieterintamalla ovat Legot aikuisille, jotka tarjoavat mielenkiintoista tekemistä aikuiseen makuun. Lego tarjoaa rakennuspaketteina useita eri arkkitehtuurin mestariteoksia, kuten Pariisin Louvre-taidemuseon. Sen parissa vierähtää mukavasti aikaa yhdessä koko perheen kanssa tai yksin.

Rakenna Louvre ja muita arkkitehtuurin merkkirakennuksia Legoista

Koristelegot, joista Louvre syntyy, kuuluvat Lego Architecture -sarjaan. Sarjassa on myös muita arkkitehtuurin merkkirakennuksia, kuten Pariisin riemukaari ja Lontoossa sijaitseva Buckinghamin palatsi sekä eri kaupunkeja kuvaavia Lego-sarjoja, esimerkiksi Venetsia ja New York. Lego Architecture (21024) Louvre-pakettiin kuuluu itse päärakennuksen, Pavillion D'Horlogen, lisäksi myös ikoninen ja kiistelty lisärakennus, lasinen pyramidi. Mukana tulee myös kirjanen (englannin-, ranskan- ja espanjankielinen, muita kieliä Legon nettisivuilta) rakennuksen historiasta ja arkkitehtuurista. Louvre-legot on tarkoitettu yli 12-vuotiaille. Paketissa on lähes 700 osaa ja valmiina Louvren koko on 17 cm x 13 cm x 19 cm. Aikuisille ja teini-ikäisille tarkoitetut legot ovat loistava tapa tutustua maailman merkkirakennuksiin ja huomattavimpiin kaupunkeihin. Samalla voi oppia uutta maailman historiasta, kulttuurista ja arkkitehtuurista. Näiden Legojen parissa voi joko muistella jo tehtyä matkaa Louvreen tai suunnitella uusia kiehtovia tutustumisretkiä. Louvre on ehdottomasti rakentamisen arvoinen merkkirakennus. Se on yhdistelmä vanhaa ja uutta arkkitehtuuria, joiden muodostamasta kontrastista saa paljon keskusteltavaa koko perheen kesken.

Louvre on maailman suurin taidemuseo, jonka voit nyt toteuttaa itse Lego Architecture -sarjan paketilla. Alunperin linnoitukseksi tarkoitetun Louvren rakentaminen aloitettiin jo vuonna 1190. Vuosien saatossa Louvrea on laajennettu useita kertoja ja nykyään se on kuuluisa renessanssin ja modernistisen arkkitehtuurin yhdistämisestä. Louvre on yksi Pariisin merkittävimmistä nähtävyyksistä ja vuosittain siellä käykin yli 9 miljoonaa vierailijaa. Se sijaitsee Seinen rannalla Pariisin sydämessä. Louvressa on esillä maailman taiteen mestariteoksia, esimerkiksi maalauksia kuten Leonardo da Vincin Mona Lisa sekä veistoksia kuten Milon Venus. Vuosisatojen aikana Ranskan kuninkaat hankkivat suuren joukon upeita taideteoksia, joita siitä lähtien on säilytetty Louvressa ja nykyään ne ovat kaiken kansan nähtävillä, niin pariisilaisten kuin turistienkin.

 • Tuotenimi: Lego Architecture 21024 Louvre 
 • Ryhmä LEGO Harvinaisuudet
 • Ikäryhmä: Tarkoitettu yli 12-vuotiaille.
 • Pakkaus: Paketissa on lähes 700 osaa
   

 • Verkkokauppa: Lelut24
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 6,9 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Nouto
Siirry alkuun