Klassikkodiscopallo

Klassikkodiscopallo

34,90€
(0)
Tarvitsetko kestävää diskopalloa kotidiskoon tai tapahtumaasi? Tässä diskopallossa valo tulee pallon sisältä, joten et tarvitse erillistä valonlähdettä. Klassikkodiskopallo toimii lähestulkoon äänettömästi. Kytke vain klassikkodiskopallo verkkovirtalähteeseen. Diskotunnelman tuoja klassikkodiskopallolla Missä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  34,90€
from €34.9 to €34.9 1
Klassikkodiscopallo hinnan kehitys

Tarvitsetko kestävää diskopalloa kotidiskoon tai tapahtumaasi? Tässä diskopallossa valo tulee pallon sisältä, joten et tarvitse erillistä valonlähdettä. Klassikkodiskopallo toimii lähestulkoon äänettömästi. Kytke vain klassikkodiskopallo verkkovirtalähteeseen.

Diskotunnelman tuoja klassikkodiskopallolla

Missä disko, siellä diskopallo! Kotibileiden tunnelmanluoja, kouludiskojen väripyöritin tai yökerhojen valopallukka. Diskopallo on erilaisten tapahtumien vakiodekoraatio, josta kaikki pitävät. Nyt et tarvitse erillisiä virityksiä spottivaloille, vaan voit aloittaa diskosi heti klassikkodiskopallolla. Töpseli seinään ja musiikit soimaan, diskopallo pyörimään! Olitpa kotikyläsi David Guetta tai Paris Hilton, tulet varmasti pitämään tästä helppokäyttöisestä ja suositusta klassikkodiskopallosta. Aseta klassikkodiskopallo vaikka pöydällesi ja saat hetkessä sen monipuoliset värit seinillesi tunnelmaa luomaan. Et tarvitse erillisiä värifilttereitä valonlähteeseen, vaan klassikkodiskopallossa on erivärisiä filtteitä tuomassa automaattisesti monipuoliset värit helposti bileisiisi. Klassikkodiskopallosta löytyy sinistä, violettia, oranssia, punaista ja vihreää värifiltteriä, ja koko biletilasi saa näin sateenkaaren värisen ilotulituksen. Et tarvitse myöskään erillisiä kiinnitysmekanismeja, sillä klassikkodiskopallo seisoo tukevasi paikoillaan missä vaan.

Mitä musiikkia tykkäätkään kaiuttimistasi tykitellä, klassikkodiskopallo tuo siihen mukavan boostin aivan varmasti. Kuuntelitpa vaikka ambientia, voit käyttää klassikkodiskopalloa huoletta, sillä se toimii melkein äänettömästi etkä kuule diskopallon pyörimisestä juuri mitään. Limudiskoissa klassikkodiskopallo on oivallinen tunnelmanluoja, sillä koko biletilasi on kuin uudestisyntynyt laajalle ulottuvien värifiltteröidyin valonsätein. Kotibileissä voit laittaa klassikkodiskopallon vaikka boolimaljan viereen pyörimään. Klassikkodiskopallo sopii myös vaikka makuuhuoneeseen, jos haluat värittää tunnelmaa yllättävällä tavalla. Ota biletila haltuun ja ota klassikkodiskopallo mukaan bileisiin, tunnelman paraneminen on taattu eikä klassikkodiskopallo pienen kokonsa takia vie paljoa tilaa. Siinä ei ole myöskään helposti hajoavia lasiosia.

Klassikkodiskopallon tekniset tiedot

 • Toimii verkkovirralla (230 volttia)
 • Koko 14 x 12 cm

 • Verkkokauppa: Lelufantti lelukauppa
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun