Lelut & lelukaupat netissä
Clicktime Stormtrooper -rannekello + minihahmo, Lego
Lego

Clicktime Stormtrooper -rannekello + minihahmo, Lego

28,00€
10% alennusta 31,00€
(0)
Matkaaminen avaruuden halki vaatii tarkkuutta. Seikkailussa auttaa oikeanlainen kello, joka pitää nuoren sith-kokelaan aikataulussaan. Upea punamusta väritys, kellontarkka koneisto ja kestävät materiaalit auttavat nousemaan avaruuden valtiaaksi! Huippulaatua nuorille sankareille Galaktisen imperiumin hallinta vaatii paitsi päättäväisyyttä ja rohkeutta.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  28,00€
  31,00€
from €28 to €28 1
28 Eurotoys hinta tuotteelle
Clicktime Stormtrooper -rannekello + minihahmo, Lego hinnan kehitys

Matkaaminen avaruuden halki vaatii tarkkuutta. Seikkailussa auttaa oikeanlainen kello, joka pitää nuoren sith-kokelaan aikataulussaan. Upea punamusta väritys, kellontarkka koneisto ja kestävät materiaalit auttavat nousemaan avaruuden valtiaaksi!

Huippulaatua nuorille sankareille

Galaktisen imperiumin hallinta vaatii paitsi päättäväisyyttä ja rohkeutta, myös oikeat välineet. Rakenna huimaan seikkailuun sopiva kello itse punaisista, mustista ja harmaista paloista juuri oikean kokoiseksi. Rannekkeen pituutta voi säätää tarpeen mukaan kestävästä polykarbonaatista valmistetuilla jatkopaloilla. Kellon koneisto on japanilaista huippulaatua, joten se pitää kellon tarkasti oikeassa ajassa. Naarmuja kestävä mineraalilasi pysyy ehjänä rajummassakin menossa. Koska seikkailuissa voi joutua monenlaisiin tilanteisiin yllättävissäkin olosuhteissa, on kello 50 m vesitiivis, eli se kestää roiskeita.

Vauhdikkaiden avaruusseikkailijoiden mukana kulkeva rannekello on koristettu Star Wars -teeman mukaisesti. Rannekkeen voi koota mieleisekseen, sillä palojen järjestystä voi vaihtaa. Selkeä numerointi auttaa pysymään aikataulussa seikkailujen huumassakin. Mukava ja kestävä kello sopii mainiosti monen ikäisille, mutta sen käyttäjien suositellaan olevan vähintään 6-vuotiaita. Pakkaus sisältää pieniä osia. Kelloon sopiva paristo kuuluu pakettiin.

Kokoa oma LEGO-rannekellosi, jonka mukana tulee suosikki-LEGO-hahmosi! Yhdistele palat haluamallasi tavalla nopeasti ja helposti. Alkaen 6-vuotiaille. Ei sovi alle 3-vuotiaille. Sisältää pieniä osia.


 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun