Lelut & lelukaupat netissä
Barbie Malibu-talo
Barbie

Barbie Malibu-talo

111,00€
45% alennusta 201,00€
Barbie Malibu-talo on todellinen unelmakoti, jonka kolme kerrosta ja seitsemän huonetta tarjoavat mahdollisuuksia monenlaisiin hauskoihin leikkeihin. Modernin tyylikkäästi sisustetun talon mukana tulevat kaikki tarvittavat välineet kotileikkejä varten. Laita koti koreaksi ja kutsu ystäväsi kylään! Uudistettu unelmatalo kotileikkeihin Maailman suosituimman.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  111,00€
from €111 to €111 1
111 Eurotoys hinta tuotteelle

Barbie Malibu-talo on todellinen unelmakoti, jonka kolme kerrosta ja seitsemän huonetta tarjoavat mahdollisuuksia monenlaisiin hauskoihin leikkeihin. Modernin tyylikkäästi sisustetun talon mukana tulevat kaikki tarvittavat välineet kotileikkejä varten. Laita koti koreaksi ja kutsu ystäväsi kylään!

Uudistettu unelmatalo kotileikkeihin

Maailman suosituimman muotinuken Barbien suosio on kestänyt vuosikymmenestä toiseen. Ensimmäisen alkuperäisen Malibu-unelmatalonsa Barbie sai jo vuonna 1962, vain muutama vuosi sen jälkeen, kun ensimmäiset Barbie-nuket olivat tulleet markkinoille. Talot ovat vuosien saatossa muuttuneet aikakauden tyylin ja tarpeiden mukaan ja pahvista tehdyn yksikerroksisen kodin sijaan nykyinen Malibu-talo on muovinen, ja siinä on useita huoneita ja kerroksia. Uudistetussa Malibu-talossa on huomioitu modernien kotileikkien tarpeet, sillä useista huoneista löytyvät valtavan TV:n lisäksi muun muassa paikka älypuhelimelle ja tyylikäs taitettava sänky. Ensimmäisen kerroksen keittiössä ja ruokailuhuoneessa voit loihtia upeita illallisia ja viihdyttää vieraita tyylikkään pöydän ääressä. Illalliskutsujen jälkeen voit vetäytyä rentoutumaan olohuoneeseen TV:n ääreen tai nauttia upeista näköaloista. Talo avautuu 180-astetta, joten sen sisällä on tilaa leikkiä ja liikkua vapaasti.

Malibu-talon upea pinkki värimaailma sopii erityisesti prinsessaleikkejä rakastaville. Ylellinen sisustus ja tyylikkäät sisustuselementit ruokkivat mielikuvitusta ja innostavat kotileikkeihin. Yli 3-vuotiaille tarkoitetussa talossa on yli 40 liikkuvaa osaa, joita liikuttelemalla voit sisustaa huoneet mielesi mukaan. Sisustusleikkien jälkeen on aika nauttia upeista maisemista tai ihailla yöllistä tähtitaivasta kolmannen kerroksen parvekkeella. Nukkumaan käydessäsi voit laskea taitettavan sängyn alas ja rentoutua hauskan päivän jälkeen. Talossa on luonnollisesti myös kylpyhuone, jossa on tilaa laittautua valmiiksi uutta päivää varten. Talon mukana tulee kaikki tarvittava hauskoja leikkejä varten, joten sinun tarvitsee vain asettua taloksi! Barbie-nuket eivät kuulu pakkaukseen, vaan ne myydään erikseen.

Malibu-talossa on tilaa Barbie-leikeille

 • Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille
 • Jännittävä 180 asteen leikkiympäristö

 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
Siirry alkuun