Lelut & lelukaupat netissä
Bruder 2754 MAN TGA Nosturiauto
Bruder

Bruder 2754 MAN TGA Nosturiauto

39,00€
(0)
Bruder on tunnettu saksalainen leluvalmistaja, joka valmistaa pääasiassa erilaisia rekkoja sekä maatalouskoneita. Leluissa on kestävä laatu ja monta hämmästyttävän tarkkaa yksityiskohtaa. Bruderilta löytyy myös paljon varaosia erilaisiin koneisiin. Nosturiautolla ajaminen pitää pienen työläisen kiireisenä Nosturiautoa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-7 päivää
  9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  39,00€
 • Toimitus
  2-3 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  49,00€
 • Toimitus
  2-8 päivää
  0 - 10 €
  54,35€
from €39 to €54.35 3
39 Pinkorblue.fi hinta tuotteelle
49 Coolshop lelut hinta tuotteelle
54.35 On24 lastenmaailma hinta tuotteelle
Bruder 2754 MAN TGA Nosturiauto hinnan kehitys

Bruder on tunnettu saksalainen leluvalmistaja, joka valmistaa pääasiassa erilaisia rekkoja sekä maatalouskoneita. Leluissa on kestävä laatu ja monta hämmästyttävän tarkkaa yksityiskohtaa. Bruderilta löytyy myös paljon varaosia erilaisiin koneisiin.

Nosturiautolla ajaminen pitää pienen työläisen kiireisenä

Nosturiautoa tarvitaan apuun, kun siirrettävät asiat ovat suuria ja raskaita. Niille on käyttöä mm. monilla tietyömailla ja useilla rakennustyömailla, joissa rakennetaan suuria komeita taloja. Pitkät työpäivät pitävät työmiehen kiireisenä ja välillä on mukava työn lomassa levähtää vaikkapa jossakin mukavassa taukopaikassa. Vain paria pientä ruuvia pyöräyttämällä, saa nosturin puomin nousemaan ja pitenemään. Nostoköyttäkin voi antaa lisää ja lukita sitten, kun on saanut sen juuri sopivan mittaiseksi. Tämän jälkeen voikin sitten alkaa siirtelemään suuria elementtejä paikasta toiseen. Tämä on tarkkaa hommaa ja kuljettajalla saa olla kieli keskellä suuta.

Seuraavaksi nosturiauto siirtyy satamaan, sillä siellä on suuria laivoja lastattavana. Tämän Bruderin leikkinosturiauton kanssa onkin mukava tehdä töitä, sillä se on aivan kuin oikea nosturiauto. Sen renkaat ovat oikeaa kumia ja köysi tukevaa sekä kestävää puuvillanyöriä. Auton jokainen pieni yksityiskohtakin on mietitty tarkasti. Eipä ihme, että nämä ovat niin suosittuja ja monien lasten rakastamia autoja.

Bruder 2754 MAN TGA Nosturiauto tuotetieto

 • Ikäsuositus: 4+ vuotta
 • Mitat: 42,5 x 17,5 x 24,2 cm

 • Verkkokauppa: Pinkorblue.fi
 • Toimitusaika: 3-7 päivää
 • Toimituskulut: 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun