Lelut & lelukaupat netissä
Lego Legends of Chima 70226 Mammoths Frozen Stronghold
Lego

Lego Legends of Chima 70226 Mammoths Frozen Stronghold

99,90€
(0)
Lego Legends of Chima 70226 Jäinen Mammuttitukikohta on täynnä toimintaa! Pelasta vangittu Rinona Mammuttiheimon tukikohdasta! Tämä Legosetti sisältää mahtavan Mammuttien tukikohdan, kaksi supersiistiä kulkuneuvoa ja viisi uniikkia hahmoa. Mammuttimainen taistelu odottaa tukikohdalla! Mammuttiheimo on vanginnut Rinonan ja sinun tehtäväsi.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  6,9 €
  99,90€
from €99.9 to €99.9 1
99.9 Lelut24 hinta tuotteelle

Lego Legends of Chima 70226 Jäinen Mammuttitukikohta on täynnä toimintaa! Pelasta vangittu Rinona Mammuttiheimon tukikohdasta! Tämä Legosetti sisältää mahtavan Mammuttien tukikohdan, kaksi supersiistiä kulkuneuvoa ja viisi uniikkia hahmoa.

Mammuttimainen taistelu odottaa tukikohdalla!

Mammuttiheimo on vanginnut Rinonan ja sinun tehtäväsi on vapauttaa hänet! Miten Rogon vapauttaa Rinonan on täysin sinun päätettävissäsi! Rogonilla on käytössään huippukulkuneuvo - Rogonin Sarvikuonorolleri. Pidä huoli, ettei Mammuttiheimon Syöksyhammasflippaaja pääse yllättämään Rogonia, sillä se voi onnistuessaan kääntää Rogonin kulkuneuvon ympäri jäätävän tehokkaalla flippaustoiminnollaan! Tukikohdalla on kaksi voimakasta asetta - upea pyörivä tykki ampuu kiekkoja, kun taas pahaa-aavistamaton hyökkääjäkulkuneuvo voi tulla seivästetyksi mekaanisten mammutin syöksyhampaiden toimesta. Mammuttitukikohta tarjoaa toimintaa pitkään, pidä varasi tai voit vielä menettää yöunesi! Kun Rinona on viimein pelastettu, mitäpä jos seuraavalla kerralla Rinona pelastaakin Rogonin?

Tämä Lego-setti sisältää 5 minifiguuria: Rinonan, Maulan, Mottrotin, Vardyn ja Rogonin. Tukikohdassa on mammutin pään muotoinen keskus tietokoneen näytöllä varustettuna. Mekaanisen mammutin syöksyhampaat ja kärsä ovat liikuteltavia. Syöksyhammasflippaaja ja Sarvikuonorolleri tuovat vauhtia taisteluun. Pakkaus sisältää hienot aseet Rogonille, Rinonalle, Maulalle ja Vardylle, ja Mottrottillakin on omat lyömähanskansa. Mukana on myös Rogonin tulisiivet. Pyörivä kiekkotykki tehostaa tukikohdan puolustusvalmiutta huomattavasti!

Jäisen Mammuttitukikohdan tekniset tiedot

 • Mammuttitukikohta on 18 cm korkea, 35 cm leveä ja 20 cm syvä
 • Syöksyhammasflippaaja-ajoneuvo
 • Rogonin Sarvikuonorolleri
 • Paloja yhteensä 621
 • Valmistajan ilmoittama ikäsuositus on 7-14 -vuotiaille. Ei sovellu alle neljävuotiaille. Lelun pienet osat aiheuttavat tukehtumisvaaran.

 • Verkkokauppa: Lelut24
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 6,9 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun