Lelut & lelukaupat netissä
Lego Duplo Maailman ympäri, Lego 10805
Lego

Lego Duplo Maailman ympäri, Lego 10805

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Tässä mahtavassa Duplo-sarjassa pääsee matkustamaan maailman ympäri! Lapsi voi lähettää tutkimusmatkailijan lentokoneella tai laivalla tutustumaan eri alueiden mielenkiintoisiin eläimiin. Sarjassa on yli 160 osaa ja paljon yksityiskohtia.

Eläintutkija matkustaa maailmalla

Duplon Maailman ympäri -lelusarja kannustaa lasta helpon roolileikin maailmaan. Tässä leikkiympäristössä lapsi astuu eri eläimiä seuraavan tutkimusmatkailijan saappaisiin. Setti koostuu neljästä erilaisesta eläinten elinympäristöstä ympäri maailman, sekä laivasta ja lentokoneesta, joilla planeettamme eri eläinlajien perässä voi matkustaa. Setin asuinmiljööt ovat savanni, arktinen jäätikkö, aasialainen temppeli ja pohjoisen pallonpuoliskon metsämaisema. Kultakin alueelta löytyyy myös yksi paikallinen ihmisasukas. Hän on luvannut auttaa tutkimusmatkailijaa mielenkiintoisen paikallisen faunan seuraamisessa. Mutta kuinka leikkijä sitten pääsee liikkumaan? Toki setissä on sitä varten myös matkaajalle oma laiva ja lentokone! Värikkääseen laivaan saa yhdellä kustomoidulla Duplo-palikalla ohjauspaneelin, tutkijan lentokone puolestaan on pieni, pyöreä ja punainen. Molempia liikennevälineitä varten on kuljettaja, jonka kyydissä retket kohteiden välillä sujuvat kuin vettä vain!

Elinympäristöt ovat kaikki uniikkeja. Savannilla on leijonaperhe, seeprakaksikko ja hauska virtahepo. Jäätikölle on mahdollista rakentaa jäinen liukumäki, jota pääsevät laskemaan pienen inuiittipojan lisäksi myös kaksi pingviiniä ja hylje! Kylmässä meressä vettä ilmaan purskauttaa pullea valas. Bambumetsikön kätkemässä kiinalaisessa temppelissä majaa pitävät iki-ihana isopanda ja virkeä tiikerinpentu emonsa kanssa. Pohjoisamerikkalaisessa metsässä on puolestaan metsästysmajan lisäksi jännittävästi huojuva silta. Metsässä asuvat sorsapariskunta, harmaaorava, kettu ja kohtalokas mustakarhu, joka on aika hurja ilmestys! Sarjan yhteensä 163 osaan kuuluu paljon myös pieniä yksityiskohtia: esimerkiksi videokamera, jolla eläinten edesottamuksia taltioidaan. Seikkailu kattaa siis koko planeettamme!

Duplo Maailman ympäri: tuotetiedot

  • Ikäsuositus: 2-5 -vuotiaat
  • Osia pakkauksessa: 163
  • Eläinhahmojen määrä: 17
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun