Lelut & lelukaupat netissä
LEGO Nexo Knights - The Fortrex (70317)
Lego

LEGO Nexo Knights - The Fortrex (70317)

199,90€
Nexo Knights -ritarien liikkuva linna, Fortrex, on riemastuttavan jännää rakentelua ja seikkailua pitkäksi aikaa. Mitä kaikkea viiden ritarimme linnasta löytyykään taisteluun pahaa vastaan? Vaikka mitä! Urheiden ritarien päämaja, jonka kanssa riittää tekemistä pitkään. Legon Nexo Knight on jännittävä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  6,9 €
  199,90€
from €199.9 to €199.9 1
199.9 Lelut24 hinta tuotteelle

Nexo Knights -ritarien liikkuva linna, Fortrex, on riemastuttavan jännää rakentelua ja seikkailua pitkäksi aikaa. Mitä kaikkea viiden ritarimme linnasta löytyykään taisteluun pahaa vastaan? Vaikka mitä!

Urheiden ritarien päämaja, jonka kanssa riittää tekemistä pitkään.

Legon Nexo Knight on jännittävä liikkuva linna, jota on mukavaa rakentaa joko yksin tai yhdessä kaverien tai perheen kanssa. Linnan kanssa riittää tekemistä varmasti hyvin kauan niin sitä rakentaessa kuin sen kanssa leikkiessä, ja siitä syystä tämä onkin yksi toivotuimmista Legon tuotteista. Linnassa on paljon jännittäviä ominaisuuksia, ja linnan ritarit voivat niiden avulla taistella pahaa vastaan. Lego Nexo Knight -linnaa voi myös helposti liikuttaa paikasta toiseen sinne, missä kulloinkin taistelua käydään, sillä tämä valtava linna todellakin liikkuu! Tämä on linna, jonka jokainen haluaa, olit sitten nuori tai vanha.

Käynnistä ritarin pyörä taistelun tiimellyksessä ja ota käyttöön Aero-Striker V1 aseesi ja taistele Nexo Knight ritareiden vahvoja vihollisia kuten Scurriersia ja Ash Attackeria vastaan! Paljasta ritareiden mahtava huipputekniikalla täytetty päämaja, avaamalla linnan seinät. Istuta ritarit pyöreän pöydän ääreen kuuntelemaan ohjeet Merlok 2.0:lta ja suunnittelemaan seuraavaa hurjaakin hurjempaa, ja ennen kaikkea vaarallista tehtävää estääkseen Pahuuden kirjaa päätymästä pahimman vihollisen, Jestron käsiin! Paketista löytyy myös viisi skannattavaa kilpeä NEXO-voimille: kananvoima, rynnäkköhyökkäys, maavoima, yli-inhimillinen nopeus, sekä haukkahuuto.

LEGO Nexo Knights 70317 The Fortrex tekniset tiedot

 • Ikäsuositus: 8-14 vuotta.
 • Paketin koko: 37.8cm x 48cm  x 9.4cm

 • Verkkokauppa: Lelut24
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 6,9 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Nouto
Siirry alkuun