Lelut & lelukaupat netissä
Hudora - Football Goal 300 cm
Hudora

Hudora - Football Goal 300 cm

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Hudoran kestävä ja helposti koottava jalkapallo-maali on varma valinta silloin, kun haluat valita parasta. Hudora on toiminut vuodesta 1919 lähtien menestyksekkäästi tuottaen laadukkaita harrastusvälineitä kaikenikäisille.

Herätä sisäinen Ronaldosi Hudoran jalkapallomaalilla

Ulkona jalkapallon pelaaminen täytyy olla hauskaa. Hudoran jalkapallomaalilla teet piha- tai kenttäpeleistäsi hauskoja. Kokoat vain ohjeiden mukaisesti maalin (tämä onnistuu alta aikayksikön) ja pelit jalkapalloherruudesta voivat alkaa! Jalkapallomaali on turvallinen käyttää ja siinä on erottuvat maalaukset, jotta näkisit sen iltahämärälläkin pelatessa. Jalkapallomaali on kevyt kantaa ja siirtää, mutta se on tehty kestävästä materiaalista. Voit siis käyttää maalia vuosikausia kovissakin peleissä. Tuote sopii kaikenikäisten käyttöön vauvasta vaariin. Maali on suunniteltu niin, ettei se kaadu helposti, mutta suosittelemme sitä kuitenkin vain jalkapallo- tai käsipallokäyttöön. Vastaavaa tuotetta et löydä mistään samaan hintaan, tartu siis nyt tilaisuuteen ja ota selvää, kuka on kulmakuntasi jalkapallo-kuningas.

Hudoran jalkapallomaalilla mahdollistat jalkapallon pelaamisen uudella tasolla. Tarkasti mitoitettu maalikehikko kestää iskuja ja voit käyttää sitä ulkona myös kovalla pakkasella tai kesähelteellä. Kehikko on todella suunniteltu kestämään. Maaliverkko on kiinnitetty maalikehikkoon lukuisista kohdista, jotta se kestää hurjimmatkin banaanipotkut ja sen voi tarvittaessa vaihtaa uuteen. Päivitä pelisi uudelle tasolle ja aloita ura kulmakuntasi Buffonina tai Ronaldona.

4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun