Lelut & lelukaupat netissä
Lego Architecture 21028 New York City
Lego

Lego Architecture 21028 New York City

41,90€
(0)
Legon näkemys New Yorkin kaupungin arkkitehtuurista. Nämä Lego-rakennukset sopisivat kodin lisäksi vaikka toimistoon esiteltäviksi. Tämä setti sisältää Flatiron Buildingin, Chrysler Buildingin, Empire State Buildingin, One World Trade Centerin ja Vapaudenpatsaan. Lisäksi mukana tulee koristeellinen "New York City" -nimilaatta. Tee.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-7 päivää
  4,95 - 17,9 €
  41,90€
 • Toimitus
  3-7 päivää
  9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  45,00€
 • Toimitus
  0 päivää
  4,9 - 9,9 €
  46,95€
 • Toimitus
  3-7 päivää
  9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  47,90€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  6,9 €
  59,90€
 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  60,00€
from €41.9 to €60 6
41.9 Hobby Hall hinta tuotteelle
45 Pinkorblue.fi hinta tuotteelle
46.95 Tokmanni hinta tuotteelle
47.9 Pinkorblue.fi hinta tuotteelle
59.9 Lelut24 hinta tuotteelle
60 Eurotoys hinta tuotteelle

Legon näkemys New Yorkin kaupungin arkkitehtuurista. Nämä Lego-rakennukset sopisivat kodin lisäksi vaikka toimistoon esiteltäviksi. Tämä setti sisältää Flatiron Buildingin, Chrysler Buildingin, Empire State Buildingin, One World Trade Centerin ja Vapaudenpatsaan. Lisäksi mukana tulee koristeellinen "New York City" -nimilaatta.

Tee mielikuvitusmatka New Yorkin pilvenpiirtäjien maisemiin!

Tätä Lego-sarjaa suositellaan yli 12-vuotiaille. Setin rakentamisessa vierähtäneekin yksi jos toinen tovi, sillä se sisältää lähes kuusi sataa osaa. Ohjeiden mukaan koottuna pilvenpiirtäjämaisema on 26 cm korkea, 25 cm leveä ja 4 cm syvä. Sarja on suunniteltu esittämään eri pilvenpiirtäjät realistisessa koossa suhteessa toisiinsa. Myös rakennusten värissä on tavoiteltu todenmukaisuutta. Kenelle tahansa arkkitehtuurista tai rakentamisesta kiinnostuneelle tämä setti on mahtava mahdollisuus päästä elämään mielikuvituksessaan mukana näiden huimien taivaita tavoittelevien pilvenpiirtäjien rakentamisen päivät! Tai vie muut Lego-hahmosi matkalle elokuvista ja tv-sarjoista tuttuihin New Yorkin maisemiin! Lelukaupat.fi on sivusto, joka esittelee ja lisää asiakkaiden kokemuksia eri verkko- ja lelukaupoista. Saat nopeasti käsityksen lelujen laadusta ja löydät myös helposti omaan budjettiisi sopivan lelukaupan, josta voit ostaa keräilyesineet tai leikkimiseen tarkoitetut lelut nopeasti ja vaivattomasti.

Tämän Lego-setin parissa pääset itse rakentamaan uudelleen New York Cityn kuuluisat pilvenpiirtäjät. Lego Architecture -sarja juhlistaa arkkitehtuuria käyttäen legopalikoita välineenään. Sarja on kehitetty kaikille, joita kiinnostaa design, arkkitehtuuri tai historia! Siirrä muut Lego-hahmosi ikonisten pilvenpiirtäjien maisemiin! Matkusta tämän Lego-setin avulla New Yorkin maisemiin joutumatta kärsimään jet lagista tai kulkemaan lentokenttien turvatarkastusten läpi. Voit olla vaikka King Kong kiipeämässä Empire State Buildingin kylkeä pitkin!

Lego Architecture 21028 New York City | LEGO Architecture | Lego


 • Verkkokauppa: Hobby Hall
 • Toimitusaika: 1-7 päivää
 • Toimituskulut: 4,95 - 17,9 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun