Paw Patrol Walkie Talkie
Paw Patrol

Paw Patrol Walkie Talkie

Paw Patrol Walkie Talkie Paw Patrol Walkie Talkie Skye
16,10€
30% alennusta 22,90€
00.0
(0)
Lasten parissa suuren suosion saavuttaneen Ryhmä Hau -animaatiosarjan jäsenet seikkailevat nyt myös radiopuhelimissa! Radiopuhelimien käyttö on helppoa, sillä nappia painamalla voit raportoida nopeasti näkemistäsi havainnoista ystävällesi, jolla on toinen laite mukanaan. Ryhmä Hau -radiopuhelimet sopivat myös pienten lasten leikkeihin Paw.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  3-5 päivää
  Toimituskulut
  4,9 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  16,10€
  22,90€
 • Toimitusaika
  2-6 päivää
  Toimituskulut
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 14,90 € tilauksissa
  18,90€
 • Toimitusaika
  14-21 päivää
  Toimituskulut
  8 - 10 €
  22,97€
from €16.1 to €22.97
Paw Patrol Walkie Talkie hinnan kehitys

Lasten parissa suuren suosion saavuttaneen Ryhmä Hau -animaatiosarjan jäsenet seikkailevat nyt myös radiopuhelimissa! Radiopuhelimien käyttö on helppoa, sillä nappia painamalla voit raportoida nopeasti näkemistäsi havainnoista ystävällesi, jolla on toinen laite mukanaan.

Ryhmä Hau -radiopuhelimet sopivat myös pienten lasten leikkeihin

Paw Patrol Walkie Talkie -radiopuhelimet sopivat myös pienten lasten käyttöön, sillä ne on suunniteltu erityisesti lasten pieniä käsiä varten. Yhteen pakettiin kuuluu kaksi radiopuhelinta, joten toisen voit antaa kaverillesi käyttöön. Ryhmä Hau -radiopuhelimien kanssa on helppo leikkiä vaikkapa samassa pihapiirissä, sillä niiden kantavuus yltää jopa 50 metriin asti. Radiopuhelimien avulla voit perustaa oman Ryhmä Hau -pelastuspartion ja kommunikoida helposti ryhmän muiden jäsenten kanssa samalla kun riennät hätää kärsivien kansalaisten avuksi. Joustavien antennien ansiosta laitteet pysyvät helposti vauhdikkaissa seikkailuissa mukana eivätkä rikkoudu helposti. Antennin suunnittelussa on huomioitu erityisesti laitteen turvallisuus, joten se sopii myös pienten lasten leikkeihin. Nappaa radipuhelin matkaan ja lähde ystäviesi ja Rikun, Sampan, Vainun ja koko Ryhmä Haun kanssa pelastamaan naapurustosi hätää kärsivät pulasta!

Radiopuhelimien pirteän värikäs ilme antaa leikkeihin lisäintoa. Värivaihtoehtoja on sekä tytöille että pojille. Puhelimien kuvioinnissa seikkailevat Ryhmä Haun tutut neuvokkaat koiranpennut valmiina päivän seikkailuihin ja hälytyksiin kanssasi. Walkie Talkie pysyy myös hyvin vauhdikkaassa menossa mukana, sillä sen voi kiinnittää helposti vyöhön kiinnikkeellä ja napata siitä nopeasti takaisin käyttöön. Pienen koonsa ansiosta se on kevyt ja helppo kantaa mukana missä vain. Laite toimii 2x9V-paristolla, joka ei sisälly pakettiin, mutta muuten mukaan tulee kaikki tarvittava Ryhmä Hau -pelastusleikkejä varten. Paw Patrol Walkie Talkie -radiopuhelinpaketti on oiken loistava lahjaidea kaikille pienille Ryhmä Hau -faneille!

Ryhmä Hau -radiopuhelimet tuovat lisäjännitystä leikkeihin

 • Radiopuhelimet sopivat yli 3-vuotiaiden käyttöön.
 • Joustavalla antennilla varustettujen radiopuhelimien kantavuus on 50 metriä.
 • Laite toimii 2x9V-paristolla, joka eivät sisälly pakettiin.

 • Tuotemerkki: Paw Patrol
 • Verkkokauppa: Lekmer lelukauppa
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun