Lelut & lelukaupat netissä
Ryhmä Hau Vahtitorni Leikkisetti, Paw Patrol
Paw Patrol

Ryhmä Hau Vahtitorni Leikkisetti, Paw Patrol

Ryhmähau vahtitorni 6037796 75cm, Paw Patrol Ryhmä Hau Vahtitorni Leikkisetti, Paw Patrol
59,00€
40% alennusta 99,00€
(3)
Ryhmä Hau, vahtitorniin! Riku kutsuu! Ryhmä Haun päämaja on varmasti toivottu lisä kaikille pentujen faneille. Useimmiten seikkailut alkavatkin juuri Vahtitornista, johon pennut kokoontuvat käskynjakoon saadessaan pelastustehtävän. Kun olet pulassa, hihkaise apua! Ei työtä liika suurta, ei pentua liika pientä! Ryhmä Hau toimintavalmiina.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  59,00€
  99,00€
 • Toimitus
  2-6 päivää
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
  64,40€
 • Toimitus
  2-3 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  66,44€
 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  67,00€
  80,00€
from €59 to €67 4
59 Lelufantti lelukauppa hinta tuotteelle
64.4 Adlibris hinta tuotteelle
66.44 Coolshop lelut hinta tuotteelle
67 Eurotoys hinta tuotteelle
Ryhmä Hau Vahtitorni Leikkisetti, Paw Patrol hinnan kehitys

Ryhmä Hau, vahtitorniin! Riku kutsuu! Ryhmä Haun päämaja on varmasti toivottu lisä kaikille pentujen faneille. Useimmiten seikkailut alkavatkin juuri Vahtitornista, johon pennut kokoontuvat käskynjakoon saadessaan pelastustehtävän.

Kun olet pulassa, hihkaise apua!

Ei työtä liika suurta, ei pentua liika pientä! Ryhmä Hau toimintavalmiina, pomo! Vahtitorni on Ryhmä Haun päämaja Jännälahdella, johon Riku kutsuu pennut käskynjakoon pelastustehtäviä saadessaan. Palopentu Samppa, poliisikoira Vainu, vesipelastaja Toma, monitoimipentu Rekku, rakennuspentu Rolle ja lentäjä Kaja myös asuvat Vahtitorni-rakennuksen luona. Tähän Vahtitorni-settiin sisältyy poliisipentu Vainu kulkuneuvonsa kanssa. Muut pennut ja Riku-poika myydään erikseen. Vahtitorni on varma hitti Ryhmä Haun faneille, sillä lähdetäänhän lähes kaikkiin Jännälahden toinen toistaan mielenkiintoisempiin pelastustehtäviin, juurikin tästä tornista. Mikäli Ryhmä Hau, eli Paw Patrol, on entuudestaan tuttu vain englanniksi, on hyvä tietää, että Vahtitorni kulkee myös nimellä Lookout. Mitäpä luulet, onko tällä kertaa kiipeliin joutunut Kapteeni Turpo vai Pormestari Pujola hauskan lemmikkikanansa, Kanatuisen kanssa?

Tämän leikkisetin tornissa on toimiva, 360 astetta kääntyvä upea periskooppi, jotta kauempanakin olevia pelastuskohteita voi tähyillä, kierreramppi jota pitkin pennut liukuvat kulkuneuvoihinsa lähtiessään pelastustoimiin, liikkuva hissi jolla pääsee tornin huipulle sekä asiaankuuluvia valo- ja äänitoimintoja. Punaista tassu-nappia painamalla Ryhmä Hau kutsutaan koolle. Tämän setin kanssa ei ihan äkkiä tulekaan tylsää! Valo- ja äänitoiminnot tietenkin toimivat paristoilla (3xLR44, eli isoja nappiparistoja), joten aikuisen on hyvä olla läsnä varmistamassa, että ne ovat oikealla paikallaan. Vahtitornin korkeus on 33cm ja leveys 50,5cm. Setti sisältää pieniä osia, joten se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille.

Ryhmä Hau Vahtitorni - hyvä tietää

 • Paristotarve 3xLR44 (sisältyvät pakkaukseen)
 • Pakkauksessa mukana poliisipentu Vainu ajoneuvonsa kanssa
 • Soveltuu yli 3-vuotiaille lapsille

 • Verkkokauppa: Lelufantti lelukauppa
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Kotiinkuljetus, Nouto
4.3 3 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun