Ryhmä Hau Vahtitorni Leikkisetti, Paw Patrol
Paw Patrol

Ryhmä Hau Vahtitorni Leikkisetti, Paw Patrol

Paw Patrol Playset Life Sized Lookout Tower (Paw Patrol hovedkvarter 6037796) Ryhmä Hau Vahtitorni Leikkisetti, Paw Patrol
44,00€
00.0
(0)
Ryhmä Hau, vahtitorniin! Riku kutsuu! Ryhmä Haun päämaja on varmasti toivottu lisä kaikille pentujen faneille. Useimmiten seikkailut alkavatkin juuri Vahtitornista, johon pennut kokoontuvat käskynjakoon saadessaan pelastustehtävän. Kun olet pulassa, hihkaise apua! Ei työtä liika suurta, ei pentua liika pientä! Ryhmä Hau toimintavalmiina.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  2-6 päivää
  Toimituskulut
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 14,90 € tilauksissa
  44,00€
 • Toimitusaika
  14-21 päivää
  Toimituskulut
  8 - 10 €
  60,68€
 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  6,5 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  67,90€
 • Toimitusaika
  3-5 päivää
  Toimituskulut
  4,9 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  68,00€
  79,90€
from €44 to €68
Ryhmä Hau Vahtitorni Leikkisetti, Paw Patrol hinnan kehitys

Ryhmä Hau, vahtitorniin! Riku kutsuu! Ryhmä Haun päämaja on varmasti toivottu lisä kaikille pentujen faneille. Useimmiten seikkailut alkavatkin juuri Vahtitornista, johon pennut kokoontuvat käskynjakoon saadessaan pelastustehtävän.

Kun olet pulassa, hihkaise apua!

Ei työtä liika suurta, ei pentua liika pientä! Ryhmä Hau toimintavalmiina, pomo! Vahtitorni on Ryhmä Haun päämaja Jännälahdella, johon Riku kutsuu pennut käskynjakoon pelastustehtäviä saadessaan. Palopentu Samppa, poliisikoira Vainu, vesipelastaja Toma, monitoimipentu Rekku, rakennuspentu Rolle ja lentäjä Kaja myös asuvat Vahtitorni-rakennuksen luona. Tähän Vahtitorni-settiin sisältyy poliisipentu Vainu kulkuneuvonsa kanssa. Muut pennut ja Riku-poika myydään erikseen. Vahtitorni on varma hitti Ryhmä Haun faneille, sillä lähdetäänhän lähes kaikkiin Jännälahden toinen toistaan mielenkiintoisempiin pelastustehtäviin, juurikin tästä tornista. Mikäli Ryhmä Hau, eli Paw Patrol, on entuudestaan tuttu vain englanniksi, on hyvä tietää, että Vahtitorni kulkee myös nimellä Lookout. Mitäpä luulet, onko tällä kertaa kiipeliin joutunut Kapteeni Turpo vai Pormestari Pujola hauskan lemmikkikanansa, Kanatuisen kanssa?

Tämän leikkisetin tornissa on toimiva, 360 astetta kääntyvä upea periskooppi, jotta kauempanakin olevia pelastuskohteita voi tähyillä, kierreramppi jota pitkin pennut liukuvat kulkuneuvoihinsa lähtiessään pelastustoimiin, liikkuva hissi jolla pääsee tornin huipulle sekä asiaankuuluvia valo- ja äänitoimintoja. Punaista tassu-nappia painamalla Ryhmä Hau kutsutaan koolle. Tämän setin kanssa ei ihan äkkiä tulekaan tylsää! Valo- ja äänitoiminnot tietenkin toimivat paristoilla (3xLR44, eli isoja nappiparistoja), joten aikuisen on hyvä olla läsnä varmistamassa, että ne ovat oikealla paikallaan. Vahtitornin korkeus on 33cm ja leveys 50,5cm. Setti sisältää pieniä osia, joten se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille.

Ryhmä Hau Vahtitorni - hyvä tietää

 • Paristotarve 3xLR44 (sisältyvät pakkaukseen)
 • Pakkauksessa mukana poliisipentu Vainu ajoneuvonsa kanssa
 • Soveltuu yli 3-vuotiaille lapsille

 • Tuotemerkki: Paw Patrol
 • Verkkokauppa: Adlibris
 • Toimitusaika: 2-6 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 14,90 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun