Paw Patrol - Paw Patroller Camper

Paw Patrol - Paw Patroller Camper

Ryhmä Hau kuorma, Paw Patrol Jungle Patroller Paw Patrol (Paw Patrol Lastbil 20081671) Paw Patrol - Paw Patroller Camper
Halvin hinta
79,90€
14.0
(1)
Paw Patrol - Paw Patroller Camper Ei työtä liian suurta, eikä pentua liian pientä! Ryhmä Hau pelastaa päivän missä ja milloin vaan, sillä Paw Patroller, eli Hau-vaunu, vie pennut kulkuneuvoineen Jännälahteakin pidemmälle seikkailemaan! Paw Patroller vie Ryhmä Haun uusiin seikkailuihin! Paw Patroller, eli suomalaisille paremmin.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  2-6 päivää
  Toimituskulut
  1,5 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 9,90 € tilauksissa
  79,90€
from €79.9 to €79.9
Paw Patrol - Paw Patroller Camper hinnan kehitys

Paw Patrol - Paw Patroller Camper

Ei työtä liian suurta, eikä pentua liian pientä! Ryhmä Hau pelastaa päivän missä ja milloin vaan, sillä Paw Patroller, eli Hau-vaunu, vie pennut kulkuneuvoineen Jännälahteakin pidemmälle seikkailemaan!

Paw Patroller vie Ryhmä Haun uusiin seikkailuihin!

Paw Patroller, eli suomalaisille paremmin tuttu nimellä Hau-vaunu, kuljettaa suositun Ryhmä Haun pennut palokoira Sampan, poliisikoira Vainun, monitoimipentu Rekun, vesipelastaja Toman, lentäjä Kajan ja rakennuspentu Rollen sekä heidän pomonsa Riku-pojan Jännälahden ulkopuolellekin pelastustehtäviin, sillä tähän kyytiin mahtuu pentu jos toinenkin. Paw Patroller Camperin mukana tulee Riku-hahmo mönkijänsä kanssa. Vaunussa on myös äänitoimintoja, joten paristot on aikuisen syytä laittaa paikalleen. Suljettuun Paw Patroller Camper autoon mahtuu kerrallaan kolme kulkuneuvoa, mutta vaunun katto aukeaa, jolloin siihen mahtuu peräti kuusi ajoneuvoa. Näin se sopii loistavasti myös Ryhmä Hau-lelujen siistiin esillä pitämiseen leikkien välissäkin, sillä jokaisen Rikun pennun kulkuneuvo mahtuu siihen esille. Etuosan avattavassa ohjaamossa on tilaa neljälle pennulle. Vaunusta löytyy myös helikopterin laskeutumisalusta Kajan kopterille sekä toimiva hissi, jolla kulkuneuvoja voi siirrellä. Tästä monipuolisesta kulkupelistä riittää taatusti iloa pitkään jokaiselle Paw Patrol fanille.

Ryhmä Hau on vauhdissa! Tällä mahtavalla Patrollerilla Riku ja pennut voivat matkustaa vaikkapa tuoreempien Ryhmä Haun jäsenten Haltin tai Valppaan luo lumisille vuorille Jaken seuraan tai eksoottiseen viidakkoon uusiin, jännittäviin pelastustehtäviin Carlon matkaan, ja onpa vaunulla seikkailtu myös aavikolla. Tietenkin leikeissä vain mielikuvitus on rajana. Tv-sarjassa Hau-vaunua ja muita isompia kulkupelejä ohjaa Ryhmä Haun apulainen, Robo-koira. Robo-koira myydään erikseen. Tilava Hau-vaunu on loistava lisä laajentamaan leikkejä Vahtitornia pidemmälle ja siinä on hyvä säilyttää pienimmät tarvikkeet, jolloin ne eivät joudu kateisiin niin helposti. Ja muista, milloin vain olet pulassa, hihkaise apua! Hau-vaunu sisältää pieniä osia, joten se sopii yli 3-vuotiaille lapsille.


 • Tuotemerkki: Paw Patrol
 • Verkkokauppa: Adlibris
 • Toimitusaika: 2-6 päivää
 • Toimituskulut: 1,5 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 9,90 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti

Samankaltaisia tuotteita

Muita tuotteita Actionhahmot -kategoriasta

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun