Lelut & lelukaupat netissä
Nerf, Nstrike, Elite Dart Refill ammuspakkaus, Eri kokoja
Nerf

Nerf, Nstrike, Elite Dart Refill ammuspakkaus, Eri kokoja

Nerf, Nstrike, Elite Dart Refill ammuspakkaus, Eri kokoja
4,00€
56% alennusta 9,00€

Nerfin Nstrike ja Elite Dart -täydennyspakkaus varmistaa vauhdikkaan taistelun jatkumisen myös alkuperäisten ammusten kuluttua loppuun. Valikoimassa on eri kokoisia täydennyspakkauksia - valitsethan omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan. Riittoisaa täydennystä aseisiin Nerfin hurjat mutta laadukkaat leikkiaseet toimitetaan tavallisesti sellaisen ammusmäärän.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €

  Halvin yksikköhinta
  4,00€
  12 kpl
  0,33 € / kpl
 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  7,00€
  12 kpl
  0,583 € / kpl
 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  10,00€
  24 kpl
  0,417 € / kpl
 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  13,00€
  30 kpl
  0,433 € / kpl
from €4 to €13 4
4 Eurotoys hinta tuotteelle
7 Eurotoys hinta tuotteelle
10 Eurotoys hinta tuotteelle
13 Eurotoys hinta tuotteelle

Nerfin Nstrike ja Elite Dart -täydennyspakkaus varmistaa vauhdikkaan taistelun jatkumisen myös alkuperäisten ammusten kuluttua loppuun. Valikoimassa on eri kokoisia täydennyspakkauksia - valitsethan omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan.

Riittoisaa täydennystä aseisiin

Nerfin hurjat mutta laadukkaat leikkiaseet toimitetaan tavallisesti sellaisen ammusmäärän kanssa, että taistelun tai tarkkuusammunnan huumaan pääsee uppoutumaan pitkäksi aikaa ilman keskeytyksiä. Jos aseet ovat taloudessa ahkerassa käytössä, loppuvat ammukset niistä kuitenkin aikanaan. Onneksi apua on lähellä. Nerf tarjoaa tietysti myös erisuuruisia ammusten täydennyspakkauksia niihin aseisiin, jotka ammuksia ylipäätään tarvitsevat. Jos omassa Nerfin Blasterissa tai Firestrikessa ei olekaan enää nuolia jäljellä, löytyy ratkaisu, vaikka tästä Nerf Nstrike Elite Dart Refill -ammuspakkauksesta. Mutta eivätkö nuolet ole uudelleen käytettäviä ammuksia, toisin kuin vaikka nallit? Toki, mutta nuoliakin joutuu välillä uusimaan, jos toiveena on optimaalinen tulivoima. Nuolet nimittäin haurastuvat hieman jokaisen laukaisun myötä, ja niiden lentorata kärsii. Ajan myötä osa nuolista tulee todennäköisesti myös katoamaan.

Nerfin täydennyspakkauksia on markkinoilla useilla eri kappalemäärillä, joten täydennystä voi hankkia oman tarpeen mukaan. Tämä Nerfin Nstrike ja Elite Dart -täydennyspakkaus on myytävissä 12, 30 tai jopa 75 kappaleen pakkauksena. Voit samalla kerralla ostaa, vaikka kaikkiin Nstriken ja Eliten aseisiin uudet nuolet! Täydennysnuolia koskevat samat säännöt, kun alkuperäisiä ammuksia. Niillä ei saa osua ketään kasvoihin, eikä etenkään silmiin. On myös suositeltavaa, ettet yritä hioa nuolia aerodynaamisemmiksi itse tai rakennella niihin erilaisia virityksiä. Itse kustomoitujen nuolien turvallisuutta ei voi taata, joten hauskuus säilyy helpommin kajoamatta niihin. Nuolia ei tarkoitettu aivan pienille lapsille.

Nerfin Nstrike Elite Dart -täydennyspakkaus: tuotetietoja

 • Ei alle 3-vuotiaille lapsille. Tukehtumisvaara.
 • Älä tähtää kasvoihin tai silmiin.
 • VAROITUS: älä muokkaa nuolia itse.

 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
Siirry alkuun