Lelut & lelukaupat netissä
iPlay, Leikkiteltta, Ritari
iPlay

iPlay, Leikkiteltta, Ritari

47,00€
iPlayn ritarin oma teltta tuo keskiaikaista tunnelmaa lastenhuoneeseen tai puutarhaan. Pyöreäksi linnan torniksi muotoiltuna teltta sopii niin prinsessaleikkeihin, urhean muinaisten aikojen ritarin esittämiseen kuin piilopaikaksi. Linna joka kotiin iPlayn Ritari-leikkiteltan avulla lapsesi voi pystyttää keskiaikaisen kuningaskunnan minne päin taloa tahansa, tai pihamaallekin. Teltan halkaisija on.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  47,00€
from €47 to €47 1
47 Eurotoys hinta tuotteelle

iPlayn ritarin oma teltta tuo keskiaikaista tunnelmaa lastenhuoneeseen tai puutarhaan. Pyöreäksi linnan torniksi muotoiltuna teltta sopii niin prinsessaleikkeihin, urhean muinaisten aikojen ritarin esittämiseen kuin piilopaikaksi.

Linna joka kotiin

iPlayn Ritari-leikkiteltan avulla lapsesi voi pystyttää keskiaikaisen kuningaskunnan minne päin taloa tahansa, tai pihamaallekin. Teltan halkaisija on 102 cm ja korkeus 127 cm, joten sinne mahtuu leikkimään tarvittaessa kaksikin pientä ritaria, prinssiä tai prinsessaa. Ritarin teltta on kätevä ponnahdusteltta: sen saa pystytettyä jopa sekunneissa, eikä erillisestä kokoamista tarvitse suorittaa hiki hatussa. Tiilistä rakennettua linnaa esittävä teltta on siis käyttökunnossa paljon nopeammin, kuin oikeat kiviset keskiajan linnan olisivat olleet. Linnateltan etupuolella on läppäovi, jonka saa tarvittaessa solmittua paikalleen oviaukon yläpuolelle. Näin linnan asukkaiden on helppo liikkua sieltä sisään ja ulos. Jos taas oven tulisi ehdottomasti pysyä kiinni, kiertää oviaukkoa tarrarivistö, johon oven reunat saa kiinni. Teltan kaksi suurta ikkunaa päästävät valoakin sisälle.

Ritariteltta on käytännöllinen lelu. Paitsi nopea koota, on ympyränmallinen teltta helppo myös painaa tarvittaessa kasaan. Sitä voi käytön ulkopuolella säilyttää pienessä tilassa, kuten hyllyllä tai sängyn alla. Koska teltta on valmistettu kokonaan polyesteristä, on se myös kestävä tuote, jota on helppo pyyhkiä tarvittaessa puhtaaksi. Näin ollen teltan uskaltaa antaa lapsen mukaan kodin seinien ulkopuolellekin, vaikka pihamaalle leikkimään linnan valloitusta. Vaikka teltta vähän ruohikossa tahriintuisi, saa sen myös puhtaaksi. Myös tuotteen monet tarkkaan tehdyt yksityiskohdat, kuten mustat tiilet tornin muuten harmaiden tiilien seassa, katolla liehuva lippu ja muurin hammastus tekevät vaikutuksen.

iPlay, Leikkiteltta, Ritari: tuotetietoja

 • Mitat: 102 x 127 cm
 • Tuotteen värit: harmaa & punainen
 • Ikäsuositus: yli 4 vuotta

 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
Siirry alkuun