Lelut & lelukaupat netissä
Lego City 60123 Tulivuoren jakeluhelikopteri, Volcano Supply Helicopter
Lego

Lego City 60123 Tulivuoren jakeluhelikopteri, Volcano Supply Helicopter

69,90€
(0)
Ensimmäisiä Lego palikoita alettiin valmistaa jo vuonna 1949 Tanskan Billundissa. Siitä tämäkin mahtava Tulivuoren jakeluhelikopteri on saanut alkunsa. Hyppää kyytiin ja lähde jännittävään Lego seikkailuun. Lähde helikopterilla tulivuorta valloittamaan Oletko koskaan nähnyt tulivuorta lähietäisyydeltä? Nyt sinulla.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  6,9 €
  69,90€
from €69.9 to €69.9 1
69.9 Lelut24 hinta tuotteelle
Lego City 60123 Tulivuoren jakeluhelikopteri, Volcano Supply Helicopter hinnan kehitys

Ensimmäisiä Lego palikoita alettiin valmistaa jo vuonna 1949 Tanskan Billundissa. Siitä tämäkin mahtava Tulivuoren jakeluhelikopteri on saanut alkunsa. Hyppää kyytiin ja lähde jännittävään Lego seikkailuun.

Lähde helikopterilla tulivuorta valloittamaan

Oletko koskaan nähnyt tulivuorta lähietäisyydeltä? Nyt sinulla on mahdollisuus siihen, sillä tulivuori ja sen salaisuudet ovat valmiita valloitettavaksi. Astu helikopterin kyytiin ja lähde etsimään kimaltavia kristalleja. Löytämäsi lohkareet saat halkaistua siihen tarkoitetulla, Legopakkauksen mukana tulevalla työkoneella. Tämän jälkeen voit viedä esiin saamasi kristallit laboratorioon tutkittavaksi. Helikopterissa on paljon pieniä yksityiskohtia. Takaosaan saa mukavasti mahtumaan mukana olevat työkalut ja muut varusteet. Helikopterin alapuolella on koukku, jonka pystyy laskemaan alas liinan varassa. Sen avulla voi nostaa kyytiin erilaisia tavaroita tai löytämiään lohkareita.

Pakkauksen mukana tulee kolme samankokoista Legoukkoa, pari avattavaa lohkaretta sekä pari isompaa työkonetta, joista toinen on kaivinkone ja toinen lohkareen halkaisutyökalu. Mukana seuraa tietysti myös hieno Tulivuoren jakeluhelikopteri. Nämä monipuoliset, opettavaiset ja kehittävät lelut ovat lasten suosikkeja ympäri maailman. Kokoa sinäkin omasi ja lähde etsimään kaukaisen tulivuoren salaisuuksia. Pyöräytä roottorit käyntiin ja uusi seikkailu voi alkaa.

Lego City Tulivuoren jakeluhelikopteri, Volcano Supply Helicopter tuotetiedot

 • Ikäsuositus: 7 - 12 vuotta, sisältää pieniä osia
 • Mitat: 26 x 38 x 5.5 cm

 • Verkkokauppa: Lelut24
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 6,9 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun