Lelut & lelukaupat netissä
LEGO Friends 41130 Huvipuiston vuoristorata
Lego

LEGO Friends 41130 Huvipuiston vuoristorata

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(2)
 

LEGO Friends 41130 Huvipuiston vuoristorata

Lego ei yrityksenä esittelyä kaipaa. Se on vuosikymmeniä tarjonnut parhaita ja kiinnostavimpia leluja, pelejä ja tuotteita useille eri sukupolville. Legon Friends-sarja saa nyt täydennyksen hauskasta huvipuistosta.

Huvipuisto täynnä yksityiskohtia

Legon uusi ja huikea tuote on huvipuiston vuoristorata (Lego 41130), josta eivät lopu yksityiskohdat ja sitä kautta tekeminen kesken. Tähän Legon uuteen leikkikokonaisuuteen kuuluu lukuisia eri osia, muun muassa neljän ystävyksen joukko. Nelikko pääsee seikkailemaan jännittävässä huvipuistossa, jonka parissa myös leikkijä kokee olevansa aidossa huvipuistossa - vaikka keskellä kylmää Suomen talvea. Vaikka pakkauksen nimi on vuoristorata, kyseessä ei kuitenkaan ole vain yksi lelu. Paketti nimittäin sisältää pienten ja vähän isompienkin leikkijöiden iloksi kolme eri huvipuistolaitetta: vuoristoradan lisäksi mukaan tulevat torniputouslaite sekä maailmanpyörä. Tietysti laitteiden lisäksi pakettiin kuuluu paljon myös muuta huvipuistoon kuuluvaa, jotka yhdessä luovat täydellisen huvipuistoympäristön. Tämä Legon uutuus sopii erinomaisesti vaikkapa joululahjaksi. Koska paketti sisältää hyvin monia eri osia ja valmiilla huvipuistolla leikkiminen vaatii sorminäppäryyttä, tätä lelua suositellaan pääasiassa yli 8-vuotiaille lapsille, nuoremmat lapset eivät välttämättä osaa huomata kaikkia huvipuiston yksityiskohtia.

Legon huvipuiston vuoristorata on Friends-sarjan yksi osa, jossa ystävykset pääsevät seikkailemaan hienoon, elämyksiä pursuilevaan huvipuistoon. Kulje aidonnäköisten kääntöporttien kautta sisään huvipuistoon ja jonota vuoristorataan - aivan kuten oikeassa huvipuistossa. Istahda viimein etuistuimelle, laita valopalikka päälle ja valmistaudu vauhdikkaaseen kyytiin. Seuraavaksi rauhoitu leppoisalla ajelulla maailmanpyörässä. Tai jos kaipaat vielä lisää vauhtia, mene vain rohkeimmille huvipuistokävijöille sopivaan torniputouslaitteeseen, vedä turvakaide alas ja matka kohti maata alkaa. Jälkeenpäin voit tietenkin ostaa valokuvia ja nauttia maittavan aterian yhdessä parhaiden ystäviesi kanssa. Legon huvipuiston vuoristorata on ehdottomasti tämän joulun yksi parhaista joululahjaideoista, josta lahjan saaja saa taatusti iloa vielä pitkäksi aikaa tulevaisuudessa yksin tai yhdessä leikittynä.

2.5 2 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun