Lelut & lelukaupat netissä
Nikko VaporirR 2 Nano radio-ohjattava 18 cm, Punainen off-road -auto
Nikko

Nikko VaporirR 2 Nano radio-ohjattava 18 cm, Punainen off-road -auto

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Kun hankitaan Nikko VaporizR 2 Nano koko perhettä ilahduttamaan, ei riemulla ole rajaa. Tämä kauko-ohjattava minimonsteri viilettää niin kuivalla maalla kuin märässä vedessäkin reipasta vauhtia.

Pieni mutta pippurinen

Koko: 18 cm. Nopeus: jopa 8,5 km. Kauko-ohjattavien autojen kunkku on ehdottomasti Nikko, ja mikä parasta, yritys valmistaa muitakin kuin massiivisia ja huumavan äänekkäitä lelumalleja! Nano-sarjan autot ovat pienikokoisia, mutta hauskoja ohjattavia. Lapsen ensimmäiseksi radio-ohjattavaksi autoksi sopiva Nano VaporizR 2 on muotokieleltään miellyttävän pyöreä. Pienen pinta-alansa ansiosta se pysyy kuitenkin kiitettävän aerodynaamisena. Nano VaporizR 2:n ehdoton etu on sen sopivuudessa erilaisiin tie- ja sääolosuhteisiin. Hyvät eristeet ja isot pyörät takaavat sen, että autoa on paitsi hauskaa, myös turvallista kuljettaa lähes missä vain. Se selviää sisätiloista, asfaltista, sekä, uskomatonta kyllä, myös metsien, nurmikoiden ja muun epätasaisen maaston koettelemuksista. Pystysuora esteet ovat VaporizR:lle turhan vaikeita, mutta kaikki loivempi kyllä onnistuu! Kokeile rohkeasti!

Eikä siinä todellakaan vielä koko juttu: Nano VaporizR 2 kulkee nokka tuhisematta lumessa ja mikä siisteintä, se selviää jopa vedestä! Vaikka pyörät kastuisivat, auto jatkaa eteenpäin vauhdin juurikaan kärsimättä, siitä pitävät sen kaksi moottoria huolen. Tarvittaessa Nanoa saa myös käännettyä jopa 360 astetta ympäri, jos ajaja haluaakin vaihtaa suuntaa tai muuten hämätä katselijoita. Autoa ohjataan tuttuun tapaan langattomalla ohjaimella, niin se ei sotkeennu hankaliin johtoihin. Nano VaporizR 2 on aito neliveto, ihan kuin oikeaa autoa ajaisi! Eikä mallissa ole tummanpuhuvaa väritystä, vaan raikas valkoinen pohja sinisin tehostein. Nano VaporizR 2 on täydellinen valinta nuoren autofanin ensimmäiseksi moottoriajoneuvoksi.

Nikko Nano VaporizR 2: tuotetietoja

  • Paristotarve: 3x AAA ja 4x AA. Paristot myydään erikseen.
  • Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille.
  • Väri: Punainen
Siirry alkuun