Lelut & lelukaupat netissä
Wheely Bug Hiiri
Wheely Bug

Wheely Bug Hiiri

Wheely Bug Hiiri Wheely Leppäkerttu Wheely Bug Tiikeri
75,00€
(0)
Wheely Bug™ Hiiri (82032 ja 82032) Taaperoauto kaikille pikku taapertajille, jotka rakastavat liikkua ja puuhastella. Tämä hiiri on kiva leikkiväline kävelemään opettelevalle tai jo taidon omaavalle perheen pienimmälle. Tuote on osa palkittua australialaista Wheely Bug-tuoteperhettä. Kehittävää leikkiä laadukkaalla potkuautolla Wheely.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-3 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  75,00€
 • Toimitus
  2-3 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  85,00€
from €75 to €85 2
Wheely Bug Hiiri hinnan kehitys

Wheely Bug™ Hiiri (82032 ja 82032)

Taaperoauto kaikille pikku taapertajille, jotka rakastavat liikkua ja puuhastella. Tämä hiiri on kiva leikkiväline kävelemään opettelevalle tai jo taidon omaavalle perheen pienimmälle. Tuote on osa palkittua australialaista Wheely Bug-tuoteperhettä.

Kehittävää leikkiä laadukkaalla potkuautolla

Wheely Bug Hiiri on suloinen ja hauska potkuauto pikkulapsille. Se on ketterä, sillä se pystyy kääntymään täyden ympyrän paikalla ja sillä voi kulkea joka suuntaan, siis myös sivuttain. Hiiri kuuluu laadukkaaseen ja palkittuun australialaiseen Wheely Bug™ tuoteperheeseen. Muotoilu ja suunnittelu on värikästä ja vetää puoleensa yhtälailla tyttöjä ja poikia. Rungot on pehmustettu ja päällystetty tukevalla polyuretaani-tekonahalla joka on helppo pyyhkiä ja puhdistaa. Pohja on valmistettu viljellystä poppelipuusta ja siinä on turvalliset, ergonomiset pyöreät muodot. Kahva on valmistettu alumiinista, joten se ei ruostu. Potkulelu sopii siis sisä- että ulkokäyttöön sen säätä kestävien materiaalien ansiosta. Kaiken kaikkiaan Wheely Bug Hiiri on rakennettu vuosia kestäväksi leikkikaveriksi. Original Wheely Bug™ tuotesarja on palkittu lukuisilla palkinnoilla vuosien varrella. Vuodesta 2008 alkaen tämä tuoteperhe on saanut 17 erilaista palkintoa ja kunnianmainintaa arvostetuilta leikkikalualan toimijoilta. Laatulelusta riittää riemua useammalle sukupolvelle!

Ympäri maapallon suosiota saavuttanut hauska ja viihdyttävä potkuauto on laadukkuutensa ansiosta suomalaistenkin lelunkuluttajien keskuudessa jo lähes hittituote. Wheely Bug Hiiri on suunniteltu erityisesti ajatellen lapsen kehitystä. Lapsen lihaksisto vahvistuu oikeanlaisesti potkuautoa liikutettaessa, varsinkin jos alla on matto lisäämässä vastusta. Wheely Bug Hiiri kehittää tehokkaasti kehon motorisia kykyjä, joita tarvitaan kaikkia korkeampiasteisia taitoja opittaessa. Hiiriä on saatavana kaksi kokoa, joista pieni on suunniteltu 1-3-vuotiaille ja suurempi yli 3-vuotiaiden käyttöön. Tuote on turvatestattu ja sertifioitu EU:ssa, USA:ssa, Australiassa sekä Uudessa Seelannissa, jotka ovat kaikki leikkikaluturvallisuuden huippualueita. Wheely Bug Hiiri on tyylikäs lelu ja näyttää hyvältä minkä tahansa kodin lattialla. Laatudesignia suoraan Australiasta.

 

Pieni Wheely Bug Hiiri (82132)

 • Ikäsuositus: 1-3-vuotiaille
 • Pieni: 36 x 23 x 20 cm

Iso Wheely Bug Hiiri (82131)

 • Ikäsuositus: yli 3 vuotaille
 • Iso: 46 x 28 x 26 cm

 • Verkkokauppa: Coolshop lelut
 • Toimitusaika: 2-3 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, MyPack
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun