Lelut & lelukaupat netissä
Suuri rumpusetti, vilac
Vilac

Suuri rumpusetti, vilac

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Ilahduta nyt musikaalista lastasi puisella rumpusetillä, jossa on iloisen kirkkaat värit ja muotoilu. Ranskalainen Vilac on valmistanut klassisia puuleluja vuodesta 1911 lasten iloksi ja opiksi.

Vapauta lapsesi rytmikäs luovuus hienolla rumpusetillä

Rumpusetti on jokaisen musikaalisen lapsen toive. Omalla jalallaan seisovassa rumpusetissä on kaksi rumpua, lautanen sekä puiset rumpukapulat. Sini-punaisessa rumpusetissä on silmää viehättävä, reipas ilme. Rumpusetti on viime vuosisadan alun keksintö. Siinä on kätevästi lähekkäin erilaisia lyömäsoittimia, joita soittaa rumpali. Oikeaan, isoon rumpusettiin kuuluu yleensä mm. virvelirumpu, ns. tom-tom-rumpuja, lautaset ja bassorumpu. Tässä leikkirumpusetissä on kaikki mitä pikkurumpali tarvitsee luodakseen tiukkaa tai letkeää rytmiä. Lapsi voi opetella täydentämään sisaruksen tai kaverin soittoa lyömällä rummuillaan tahtia, jolloin lapsista tulee ihan oikea bändi. Tai soitella rauhallisia tai vauhdikkaita rytmejä yksinäänkin. Lapsesi voi leikkiä olevansa joku maailman kuuluisimmista rumpaleista. Koska rumpusetit syntyivät alun perin Yhdysvalloissa, on tässä rumpusetissä USA:n lipun värit ja ilme sen kunniaksi.

Rummut ovat soittimista ehkä kaikkein levinneimmät. Aina tarvitaan hyvää ryhmiä! Jalka alkaa väkisinkin vipattaa, kun rummutus alkaa. Rumpujen soittaminen on vaihtelevaa ja siinä on vain mielikuvitus rajana. Soittaa voi yhdellä kapulalla, samaan aikaan molemmilla kapuloilla, yhtä tai kahta rumpua samaan aikaan, välillä iskien lautasta ja niin edelleen. Vilac-lelut ovat ainutlaatuisia, eivät koskaan mene pois muodista. Ne kestävät sukupolvesta toiselle. Syvällä Itä-Ranskan Juran alueen sydämessä, jota ympäröivät vuoret, järvet ja metsät, leluyhtiö Vilac on tehnyt puuleluja jo yli sata vuotta. Useat sukupolvet ovat jo leikkineet ja kehittyneet näiden lelujen kanssa. Vilac ruokkii lasten mielikuvitusta klassisilla leluilla, jotka kestävät kulumista. Vilacin valikoimista löytyy rumpusetin lisäksi muitakin hienoja soittimia lapsille, kuten ksylofoni ja kitara.

Vilac Rumpusetti, tekniset tiedot

  • Rumpusetin mitat: 50 x 48 x 23 cm
  • Tytöille ja pojille
  • Yli 3-vuotiaille lapsille
  • Rummut on valmistettu puusta
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun