Lelut & lelukaupat netissä
Metalliksylofoni, Vilac
Vilac

Metalliksylofoni, Vilac

23,95€
Musiikista on iloa kaikille lapsille. Vielä hauskempaa on, jos saa musisoida itse! Vilac-merkkinen metalliksylofoni on kestävä, iloisen värinen ja turvallinen soitin kaikille yli kolmevuotiaille lapsille. Soitinkin voi olla kaunis Vilac metalliksylofonissa on käytetty lapsille mieluisia kirkkaita värejä ja se suorastaan kutsuu soittamaan ja luomaan uusia, lapsen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-3 päivää
  0 €
  Ilmainen toimitus aina
  23,95€
 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  35,00€
from €23.95 to €35 2
23.95 Coolshop lelut hinta tuotteelle
35 Eurotoys hinta tuotteelle

Musiikista on iloa kaikille lapsille. Vielä hauskempaa on, jos saa musisoida itse! Vilac-merkkinen metalliksylofoni on kestävä, iloisen värinen ja turvallinen soitin kaikille yli kolmevuotiaille lapsille.

Soitinkin voi olla kaunis

Vilac metalliksylofonissa on käytetty lapsille mieluisia kirkkaita värejä ja se suorastaan kutsuu soittamaan ja luomaan uusia, lapsen omia sävellyksiä. Ksylofonilla on helppo aloittaa myös perinteisten lastenlaulujen soitonopettelu, sillä se riittää hyvin kattamaan useimpien laulujen sävelalan. Soittimen mukana tulee kaksi puista kapulaa, eli mallettia, joilla soittaminen on vaivatonta. Ne ovat valmistettu kestävästä puusta. Vilac on perinteikäs yhtiö, joka on tuonut iloa lapsille lelujen muodossa jo vuodesta 1911. Soittimessa on puinen kehikko, johon on kiinnitetty 12 erikokoista metallilaattaa, jotka soivat, kun niitä lyö malletilla. Myös lasten on helppo käyttää soitinta, ja se onkin suosittu varsinkin alle kouluikäisten soittimena. Vilac metalliksylofoni on erinomainen lahjaidea. Soittaminen kehittää lapsen koordinaatiokykyä ja antaa tilaa myös luovuudelle.

Musiikin harrastamista ei voi aloittaa liian aikaisin. Alle kouluikäiselle kuitenkin on tarjolla vain rajallinen määrä sopivia soittimia. Joskus soittimet myös vievät paljon tilaa, eikä kaikissa kodeissa ole tilaa esimerkiksi pianolle. Ksylofoni sen sijaan mahtuu kotiin kuin kotiin ja sen voi ottaa helposti myös mukaan vaikkapa mökille. Ksylofoni on sopiva alle kouluikäiselle lapselle, sillä sen soittaminen ei vaadi liikaa hienomotorisia taitoja, ottaen huomioon lapsen kehitystaso 3-7 vuotiaana. Kuitenkin ksylofonin soittaminen kehittää myös koordinaatiota ja soittaessa lapsen eri aistit ovat tehokkaassa käytössä. Ksylofonia ei suositella alle kolmevuotiaille lapsille, koska se sisältää pieniä osia.

Hyvä ensisoitin yli kolmevuotiaille

 • Puiset, kestävät malletit
 • Metalliset, maalatut kielet

 • Verkkokauppa: Coolshop lelut
 • Toimitusaika: 2-3 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Ilmainen toimitus aina
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, MyPack
Siirry alkuun