Lelut & lelukaupat netissä
LEGO Duplo 10813 Suuri rakennustyömaa
Lego

LEGO Duplo 10813 Suuri rakennustyömaa

47,90€
(0)
Vuodesta 1932 LEGO on valmistanut lapsille kiehtovia ja kehittäviä leluja. Suuren rakennustyömaan parissa tunnit kuluvat kuin siivillä. Luot taatusti mielikuvituksellisia rakennelmia tällä rakennussarjalla. Liity mukaan leikkiin! LEGO Duplon suuri rakennustyömaa kaikille pikku rakennusmestareille Turvalliset pienille lapsille sopivat LEGO rakennuspalikat ovat viihdyttäneet lapsia jo vuodesta 1958.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  2,8 - 45 €
  47,90€
 • Toimitus
  3-7 päivää
  5 €
  58,56€
from €47.9 to €58.56 2
47.9 Kärkkäinen hinta tuotteelle
58.56 Proshop hinta tuotteelle
LEGO Duplo 10813 Suuri rakennustyömaa hinnan kehitys

Vuodesta 1932 LEGO on valmistanut lapsille kiehtovia ja kehittäviä leluja. Suuren rakennustyömaan parissa tunnit kuluvat kuin siivillä. Luot taatusti mielikuvituksellisia rakennelmia tällä rakennussarjalla. Liity mukaan leikkiin!

LEGO Duplon suuri rakennustyömaa kaikille pikku rakennusmestareille

Turvalliset pienille lapsille sopivat LEGO rakennuspalikat ovat viihdyttäneet lapsia jo vuodesta 1958. LEGO Duplo tuotteet edesauttavat mielikuvituksen, luovuuden ja motoristen taitojen kehittyminen. LEGO on maailman neljänneksi suurin lelujen tuottaja ja ansainnut arvostetun Vuosisadan lelu-palkinnon kahdesti. Duplo rakennuspalikat ovat sopivia pienen lapsen käteen ja rakennustyömaan kolme rakennusmiestä pitävät pienelle rakennusmestarille seuraa sillä aikaa, kun rakennusmestari raivaa tontin. Kolme työmaalle sopivaa konetta täydentävät raivausurakkaa. Puskutraktorilla tontin raivaaminen onnistuu käden käänteessä ja nosturilla on helppo purkaa rakennustarvikkeet kuorma-autosta. Voit rakentaa juuri sellaisen rakennuksen kuin itse haluat ja näppärät rakennusmiehet ja kätevät työkalut auttavat sinua siinä. Vain mielikuvitus on rajana, joten päästä luovuus valloilleen! LEGO Duplo 10813 Suuri rakennustyömaa säilyy käytössä varmasti vuodesta toiseen.

LEGO Duplo 10813 - iso rakennustyömaa on asiakkaiden suuresti arvostama rakennussarja. Pakkaus sisältää kaikkiaan 67 erilaista osaa ja pikku rakentajat voivat leikkiä itse kokoamillaan puskutraktorilla, nosturilla ja kuorma-autolla. Kuorma-autossa on kippaava kauha, ja nosturissa pyörivä ohjaamo, koukku ja kahmaisin. Pakkaus sisältää myös kolmelle rakennusmiehelle tarkoitettuja työskentelytarvikkeita ja esimerkiksi kypärät, kottikärryt ja muita työkaluja. Lisäksi paketti sisältää suuren määrän rakennuspalikoita, jotka sopivat käytettäväksi yhdessä myös muiden LEGO-tuotteiden kanssa. Rakennussarja sopii erityisesti 2-5 vuotiaille, mutta LEGOn tuotteet ovat saavuttaneet suurta suosiota kaikenikäisten keskuudessa. LEGO rakennuspalikoiden ja työkoneiden parissa viihtyy varmasti kuitenkin koko perhe.

LEGO Duplo 10813 Suuri rakennustyömaa tekniset tiedot

 • Sisältää 67 osaa.
 • Ikäsuositus 2-5 vuotiaille.

 • Verkkokauppa: Kärkkäinen
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 2,8 - 45 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun