Lelut & lelukaupat netissä
Tuomas Veturi - Anni ja Klaara vaunut
Tuomas Veturi

Tuomas Veturi - Anni ja Klaara vaunut

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Tuomas Veturista tutut junavaunut, Anni ja Klaara, ovat nyt ostettavissa omaan kotiin! Tämä lempeä ja luotettava vaunukaksikko on täysin yhteensopiva Brio rautatien kanssa. Heidät voi laittaa tarvittaessa heti raiteille.

Lempeät jättiläiset matkustajien ilona

Touhukas Tuomas Veturi on tuttu klassikkokirjoista ja tv-sarjoista, samoin hänen perässään välillä kulkevat oranssit matkustajavaunut, Anni ja Klaara. Tämä pakkaus sisältää nämä rakastetut hellämieliset vaunut, jotka voi laittaa osaksi omaa junarataa saman tien. Tuote ei siis vaadi ihmeempää asentamista. Vaunut on valmistettu detaljeista tinkimättä. Niiden kylkiin on painettu kummankin oma nimi kaunokirjoituksella ja toiseen vaunun reunoista myös näiden naisellisten junavaunujen kasvot - aivan kuin Tuomas Veturi -tarinoissa oikeasti! Annin ja Klaaran pyörät pyörivät vaikeuksitta eteenpäin, ja niiden kummassakin päässä on magneetti, jonka avulla tytöt on yksinkertaista kiinnittää erikseen myytävään Tuomas Veturin lelujunaan tai jopa jonkin toisen valmistajan junaan! Tuomas Veturi -sarjan kaikki junat ja vaunut ovat nimittäin yhteensopivia useiden eri pienoisrautatiemerkkien kanssa.

Tuomas Veturiin rakastuneesta lapsesta voi olla riemukas kokemus leikkiä omalla junaradalla, jolla ihka aidot Tuomas Veturi -hahmot porskuttavat kohti uusimpia seikkailujaan. Omat Anni ja Klaara -vaunut täydentävät settiä hienosti. Pitäähän matkustajilla on omat tilat, joissa istua! Annin ja Klaaran kanssa voi lapsi hyödyntää erilaisia leikin mahdollisuuksia. Hän voi muistella Annin ja Klaaran seikkailuja Tuomas Veturi -tarinoissa ja jäljitellä niitä sitten näytelmän tavoin omilla puisilla vaunuillaan. Tai sitten lapsi voi päästää mielikuvituksensa valloillaan ja kehittää aivan uusia retkiä tälle vaunukaksikolle. Laadukkaasti valmistetut, arvonsa tuntevat junavaunut tuovat ripauksen Tuomas Veturin taikaa omalle junaradalle.

Tuomas Veturi: Anni ja Klaara -vaunut

  • Tuotteen ikäsuositus: 2-5 vuotta
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun