Disney Frozen, Joulukalenteri, jossa koruja ja tarvikkeita
Disney Frozen

Disney Frozen, Joulukalenteri, jossa koruja ja tarvikkeita

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Disney Frozen, Joulukalenteri, jossa koruja ja tarvikkeita

Disney Frozen -joulukalenteri on huikean ihana yllätys, ja suurella varmuudella tänä jouluna jokaisen pikkutytön tärkein toive. Kalenterin parissa joulun odottaminen on yhtä juhlaa koko kuukauden ajan.

Disney Frozen-kalenteri hurmaa

Ei ole epäilystä, ketkä ovat viime vuosien ajan olleet pikkutyttöjen tärkeimmät sankarit ympäri maailmaa. Vastaus on hyvin selvä. Tietenkin Frozen sadun ihanat sisarukset Anna ja Elsa. Nyt jokaisella Frozen-fanilla on mahdollisuus myös joulun odotukseen näiden supersiskosten seurassa. Tänä jouluna on tarjolla upea ja ainutlaatuinen Disneyn Frozen-joulukalenteri, jossa Annan ja Elsan seikkailuihin pääsee mukaan jokaisena päivänä ennen joulua. Kuten joulukalentereissa yleensäkin, tässäkin kalenterissa on 24 luukkua, jotka tuovat jännitystä joulukuuhun. Luukkujen takaa ei kuitenkaan paljastuu pelkkää tylsältä maistuvaa suklaata vaan iki-ihania pieni lahjoja joka ainoa päivä. Ja kaiken lisäksi nämä lahjat ovat sellaisia, että niitä voi hyödyntää myös myöhemmin. Lahjapaketeista nimittäin paljastuu erimerkiksi hiuspinnejä ja muita tuiki tarpeellisia tarvikkeita, joita jokainen pienempi ja hieman isompikin tyttö tarvitsee päivittäin. On siis selvää, että tämä kalenteri tulee olemaan hyvin monen, ellei jokaisen, tytön ykköstoive.

Joulukalenteri on kuulunut jo vuosikymmeniä jokaisen lapsen jouluun. Joulun odotus ilman joulukalenteria on tylsää ja vaikeaa, ja olisihan se myös outoa, sillä kavereillekin on aina joulukalenteri. Joulukalentereita on monenlaisia ja pitkään ne tarjosivat luukkujensa takana lähinnä pieniä paloja tummaa suklaata, joista lapset eivät edes erityisesti välittäneet. Ajat ovat nyt muuttuneet ja kalentereiden valmistuksessa on alettu kuulla lapsien mielipiteitä ja näkemyksiä siitä, mikä on hyvä joulukalenteri. Tällaisen tutkimuksen tuloksena on tietenkin syntynyt Disneyn Frozen-kalenteri, jossa seikkailevat tämän hetken tärkeimmät hahmot: Anna ja Elsa. Tämä kalenteri on ehdottomasti joulun 2017 ykkösvaihtoehto, joka tullaan näkemään monen pikkutytön yöpöydällä piristämässä jokaista joulukuun aamua ennen varsinaista joulua.

4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun