LEGO City joulukalenteri 2017 (60155)
Lego

LEGO City joulukalenteri 2017 (60155)

LEGO City joulukalenteri 2017 (60155)
22,90€
(0)
Joulun odotuksen ei tarvitse enää olla tylsää, kun lapsi pääsee laskemaan päiviä jouluun tämän värikkään LEGO City joulukalenterin kanssa. Kalenterissa on 24 erilaista pientä LEGO yllätystä, sekä leikkimatto, jonka päälle rakennelmat voi koota. Uusia yllätyksiä jokaiselle päivälle Tämän vuoden LEGO City joulukalenterin (60155) parissa lapset pääsevät avaamaan luukkuja ja paljastamaan uuden LEGO yllätyksen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  6,9 €
  22,90€
from €22.9 to €22.9 1
LEGO City joulukalenteri 2017 (60155) hinnan kehitys

Joulun odotuksen ei tarvitse enää olla tylsää, kun lapsi pääsee laskemaan päiviä jouluun tämän värikkään LEGO City joulukalenterin kanssa. Kalenterissa on 24 erilaista pientä LEGO yllätystä, sekä leikkimatto, jonka päälle rakennelmat voi koota.

Uusia yllätyksiä jokaiselle päivälle

Tämän vuoden LEGO City joulukalenterin (60155) parissa lapset pääsevät avaamaan luukkuja ja paljastamaan uuden LEGO yllätyksen joka päivä jouluun asti. Kalenterin sisältä paljastuu muun muassa useita minifiguureita, joita ei ole mahdollista ostaa erikseen mistään muualta. Löydät kalenterista kuusi hauskaa hahmoa: isoäidin, lumilautailijan, 2 rannikkovartioston jäsentä, viidakon tutkimusmatkailijan ja tietysti myös joulupukin! Kalenterin muita yllätyksiä ovat pienet rakennukset, jouluiset tarvikkeet, joulupukin reki, helikopteri, lumiukko, sekä paljon muuta pientä rakennettavaa. Kalenterin sisältämät rakennelmat on helppo koota ja niistä riittää iloa pitkään joulun jälkeenkin. Kaikki palikat ovat yhteensopivia muiden LEGO tuotteiden kanssa. Kun kaikki kalenterin luukut on avattu, ei LEGO kaupungista enää puutu joulutunnelmaa!

Jos etsit vaihtoehtoa perinteiselle suklaakalenterille, on LEGO City joulukalenteri varma valinta. Sen seurassa joulukuun päivät kuluvat nopeasti. Kalenteri soveltuu niin tytöille kuin pojillekin ja sisältää 248 osaa. Tuote ei sisällä paristoja, mutta osien pienen koon vuoksi sitä ei suositella alle 5 vuotiaille lapsille. Nämä kalenterit ovat olleet lasten suosikkeja jo usean vuoden ajan, älä siis jätä tätä hankintaa viime tippaan.

LEGO City joulukalenteri 2017


 • Tuotemerkki: Lego
 • Verkkokauppa: Lelut24
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 6,9 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun