Lelut & lelukaupat netissä
Brio 33833 Paloasema
Brio

Brio 33833 Paloasema

51,00€
36% alennusta 80,00€
BRIO paloasema on kestävästä puusta ja muovista valmistettu leikkisetti, jota urheat palomiehet pitävät tukikohtanaan. Kun hälytys tulee, rientävät he heti auttamaan punaisella paloautollaan ja tehokkaat sammutustyökalut valmiina. Palomiehet valmiina auttamaan Palontorjunnan työt kiehtovat lapsia, kuuluuhan siihen hienoja punaisia autoja, jännitystä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  51,00€
from €51 to €51 1
51 Eurotoys hinta tuotteelle

BRIO paloasema on kestävästä puusta ja muovista valmistettu leikkisetti, jota urheat palomiehet pitävät tukikohtanaan. Kun hälytys tulee, rientävät he heti auttamaan punaisella paloautollaan ja tehokkaat sammutustyökalut valmiina.

Palomiehet valmiina auttamaan

Palontorjunnan työt kiehtovat lapsia, kuuluuhan siihen hienoja punaisia autoja, jännitystä ja epätavallisia varusteita. Tämä paloasema on leikkisetti, joka mahdollistaa ilahduttavan ja kehittävän roolileikin vaikka vuosiksi eteenpäin. Palomiesten toimia kehitellessään lapsi hioo mielikuvitustaan ja voi käsitellä uhkien ja epävarmuuden aiheuttamia tunteita turvallisissa kehyksissä. BRIO on erikoistunut leikkiseteissään yksinkertaisiin muotoihin ja lisäosiin, jotka ruokkivat leikkijän intoa tarjoilematta aivan kaikkea valmiina. Paloaseman mukana tulee kaksi puista palomiestä, punainen paloauto ja palokärry, jonka tikkaat nousevat tietenkin ylös. Paloauto ja sen peräkärry kiinnittyvät toisiinsa magneeteilla tuttuun BRIO-tapaan. Kärrystä voi pyörittää myös rullalta esiin sammutusletkun, jolla talttuu lisäosiin kuuluva puinen liekki. Lisäksi settiin kuuluu kaksi varustelaukkua ja puinen moottorisaha, jolla palomies voi rikkoa seiniä päästäkseen palon lähteille.

Itse setin paloasema on kaksikerroksinen talo, joka on kiinnitetty muovista valmistettuun, katua symboloivaan alustaan. Sen katolla on helikopterin laskeutumispaikka. Aseman hauska yksityiskohta on sen keltainen liukumäki, jota pitkin palomiehet voivat laskea oikeasti! Palomiesten tulee hälytyksen tullessa olla salamannopeasti autossaan matkalla palopaikalle. Siksi liukumäki kiinnittyy paloaseman toisen kerroksen reunaan. Palomiesfiguurit voi asettaa liukumäen harjalla kouruun, ja siitä he voivat laskea mäkeä suoraan paloautolleen! Vauhdikas lähtö auttaa tehokkaassa palontorjunnassa. Tämän paloaseman ajoneuvoineen ja palomiehineen voi myös yhdistää muihin BRIO:n leikkisetteihin. Sen mukana tulee nimittäin myös pala BRIO:n legendaarista puista junarataa. Paloasemasta voi siis halutessaan tehdä yhden BRIO-rautatiejärjestelmän pysäkeistä.

BRIO paloasema: tuotetiedot

 • Osia setissä: 12
 • Mitat: 270 x 180 x 236
 • Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille

 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
Siirry alkuun