Lelut & lelukaupat netissä
Lego Elves 41180 Raganan Taianomainen Varjolinna
Lego

Lego Elves 41180 Raganan Taianomainen Varjolinna

46,90€
(0)
LEGO:n Elves-sarjan taianomainen varjolinna yhdistää palkitsevan rakentelun ja seikkailullisen leikkimiljöön. Onnistuvatko Naida ja Aira saamaan kiinni haltianoita Raganan tämän omassa linnassaan? Tule kokemaan mielikuvituksellinen haltiamaa! Lumuoava pahuuden pesä Haltianoita Ragana käyttää voimiaan pahaan, ja nyt Naida ja Aira ovat hakeutuneet.... Lue lisää
 

LEGO:n Elves-sarjan taianomainen varjolinna yhdistää palkitsevan rakentelun ja seikkailullisen leikkimiljöön. Onnistuvatko Naida ja Aira saamaan kiinni haltianoita Raganan tämän omassa linnassaan? Tule kokemaan mielikuvituksellinen haltiamaa!

Lumuoava pahuuden pesä

Haltianoita Ragana käyttää voimiaan pahaan, ja nyt Naida ja Aira ovat hakeutuneet hänen linnalleen vangitsemistarkoituksessa. Tarkoitus on pysäyttää noidan katalat suunnitelmat. Tummanpuhuvassa Raganan Taianomaisessa Varjolinnassa on koottuna peräti kolme kerrosta ja värikäs pihapiiri. Linnan purppuranvärinen ulko-ovi avautuu oikeasti, ja siellä on myös oma vankityrmä, jonka päällä on ovela ansaluukku! Voisiko luukkua käyttää Raganaa itseään vastaan? Ragnan makuuhuoneessa puolestaan on ylellisen sängyn lisäksi salainen piilotila. Onpahan noidalla erillinen kylpyhuonekin peilein ja erilaisin kauneustarvikkein. Linnan ensimmäisessä kerroksessa on noidan oleskelutila, jonka takassa hän keittelee taikajuomiaan suuressa kattilassa - ja valmistaa välillä ehkä ruokaakin. Linnaan johtaa nostosilta, jottei sinne voisi vain saapastella sisään. Pihalla Ragana säilyttää arvokasta lohikäärmeen munaa: miksi juuri se on arvokas?

Linnan pakkaus sisältää rakennuspalikoiden ja piikikkäiden koristepalikoiden lisäksi 5 figuuria: Raganan, Naidan, Airan, ilkeän Jynx-kissan ja vauvalohikäärme Prinsessan. Tarvikkeina Taianomaiseen Varjolinnaan tulee osien mukana esimerkiksi Jynxin puuhun kiinnitettävä sänky, linnan viirejä, noidankattila, Naidan ja Airan viittoja ja vaihtovaatteita, tiimalasi, salaperäisiä kirjeitä, taikajuoman reseptejä, Raganan taikasauva ja paljon, paljon muuta. Naidalla ja Airalla saattaa jopa olla työkaluja linnan jykevän portin murtamiseen! LEGO Elves Raganan Taianomainen Varjolinna on pitkäikäinen lelu: kun monipuolisen linnan mallin on ensin koonnut, voi nauttia vielä tuntikausia keksimiensä tarinoiden toteuttamisesta linnassa ja sen pihalla. Tämä hieman vanhemmille lapsille suunnattu tuote ruokkii mielikuvitusta kauan.

LEGO Elves Raganan Taianomainen Varjolinna: tuotetietoja

  • Ikäsuositus: 8-12 -vuotiaille
  • Osia: 1014 erilaista

    4 1 5 1

    Kokemuksia? Lisää kommentti

    Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


    Siirry alkuun