Lelut & lelukaupat netissä
Hot Wheels Track Builder Power Booster
Hot Wheels

Hot Wheels Track Builder Power Booster

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Tämä vauhdikas autoratasetti sisältää monia mahdollisuuksia erilaisiin ratoihin. Kahdella settiin kuuluvalla buusterilla autosi pääsevät ennennäkemättömään vauhdin hurmaan. Kaiken kaikkiaan paketti sisältää yli 35 osaa ja ohjeet kuuden erilaisen radan rakentamiseen. Rata tarvitsee toimiakseen neljä D-paristoa.

Tälläistä vauhtia eivät autosi ole koskaan kokeneet

Hot Wheels Track Builder Power Booster setti vie autoleikkisi aivan uudelle tasolle, sillä tämä setti buustereineen tarjoaa hurjaakin hurjemmat mahdollisuudet päätä huimaaviin ja jännittäviin vauhtiajoihin. Rakenna mieleisesi rata ja yhdistä rataasi yksi tai jopa kaksi buusteria sekä silmukat, jotka yhdessä takaavat uskomattoman vauhdin autoillesi. Tämä rata tekee kavereiden kanssa kisailusta varsinaisen jännitysnäytelmän. Piinaavan kutkuttavia hetkiä tulet varmasti kokemaan, kun odotat kenen auto suoriutuu radasta nopeiten. Järjestä kavereidesi kanssa vaikka turnaustyyppiset vauhtiajot, joiden aikana kisaatte turnauksen kokonaisvoitosta ajamalla kilpaa useammalla ratavaihtoehdolla. Kisassa voi käyttää välillä looppeja ja buustereita, ja välillä taas rakentaa radat ilman niitä. Vain mielikuvituksesi on rajana sille, millaisen vauhdikkaan radan setistä kulloinkin koostat.

Tietenkin voit käyttää rataa myös muuhun kuin kilpa-ajoon. Hot Wheels Track Builder Power Booster -setin sisältämät silmukat ja nuolen lailla muotoillut buusterit ovat avainasemassa järjettömään vauhtiin. Silmukat j bosterit mahdollistvat myös uskomattomien stunttien teon ja rajujen sekä viihdyttävien kolareiden aiheuttamisen. Paketin sisältämät ohjeet sisältävät vinkkejä tavoista miten tätä jännittävää rataa voidaan muokata. Kun radan tarjoamat mahdollisuudet alkavat tulla jo turhan tutuiksi, voit päivittää Hot Wheels Track Builder Power Booster -settiäsi erikseen ostettavilla lisäosilla ja löytää taas uutta buustia leikkeihin. Toki radalla voi testata, millaiset vauhdit se antaa myös muille kotoa löytyville pienesineille. Tämä setti sisältää todella loputtoman määrän eri mahdollisuuksia jännittäviin leikkeihin!

Hot Wheels Track Builder Power Booster

4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun