Lelut & lelukaupat netissä
Hot Wheels Parkkitalo äänellä ja valolla, Ultimate Garage
Hot Wheels

Hot Wheels Parkkitalo äänellä ja valolla, Ultimate Garage

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Kaikkien aikojen suurin ja upein Hot Wheels -parkkitalo! Hot Wheels Parkkitalo (CMP80) on täydellinen paketti, jossa on huikeat puitteet sekä autojen säilyttämiseen että niillä leikkimiseen. Korkea rakenne, autohissit, seikkailuradat, valot ja äänet tarjoavat leikille ikonisen lelumerkin arvoiset puitteet.

Tiukkoja ratakisoja, meripetoja ja ilmapelastustehtäviä!

Autojen säilytys yhdistyy saumattomasti leikkimiseen tässä hulppeassa parkkikompleksissa! Useaan kerrokseen rakennetussa parkkitalossa on yhteensä 36 parkkipaikkaa Hot Wheels -autoille ja se toimii hyvänä tukikohtana syöksyä kohti uusia seikkailuja. Matka alas sujuu joko autohisseillä tai kahta ramppia pitkin alas. Toisessa rampissa kisataan rintarinnan radalla kohti maaliviivaa: kuka ehtii alas ensin? Toisessa rampissa jännitetään päättyykö matka ulos talosta vai kenties alhaalla väijyvän hain hampaisiin? Tiukkojen kisojen välissä on varikkopysähdyksen aika. Tankkaus ja tuunaus hoituvat käden käänteessä yksityiskohtaisesti toteutettujen bensa-aseman ja autopajan luona. Kuljettaja tankataan puolestaan drive-in ravintolassa. Helikopteri odottaa helikopterikentällä, kunnes palohälytys ja hälytysvalot välähtävät päälle, on aika lentää kopteri kohti pelastustehtävää!

Kaikkien aikojen parkkitalo on näyttämö tuntikausien seikkailuille maalla, merellä ja ilmassa! Pakkaus sisältää myös viisi upeaa Hot Wheels -autoa sekä helikopterin, joten leikit voivat alkaa välittömästi. Rakennuksen osat ovat yhteensopivat kaikkien Hot Wheels -ratojen ja -teiden kanssa, joten se rakentuu täydellisesti toimivaksi osaksi Hot Wheels -kaupunkia. Soveltuu yli viisivuotiaille. Lelu sisältää pieniä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran. Englannin kielinen nimi: Mega City Garage.

Siirry alkuun