Lelut & lelukaupat netissä
Lego Architecture 21030 United States Capitol Building
Lego

Lego Architecture 21030 United States Capitol Building

120,00€
(0)
Rakenna oma pienoismallisi yhdestä maailman tunnetuimmasta ja ikonisimmista rakennuksista. Tämän Lego Architecture (21030) United States Capitol Building paketin avulla se on mahdollista. Päästä sisäinen rakentajasi valloilleen ja ihaile lopputulosta. Rakenna oma pienoismallisi Rakenna oma Lego pienoismallisi yhden maailman arkkitehtonisesti vaikuttavimman ja.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  120,00€
from €120 to €120 1
120 Eurotoys hinta tuotteelle
Lego Architecture 21030 United States Capitol Building hinnan kehitys

Rakenna oma pienoismallisi yhdestä maailman tunnetuimmasta ja ikonisimmista rakennuksista. Tämän Lego Architecture (21030) United States Capitol Building paketin avulla se on mahdollista. Päästä sisäinen rakentajasi valloilleen ja ihaile lopputulosta.

Rakenna oma pienoismallisi

Rakenna oma Lego pienoismallisi yhden maailman arkkitehtonisesti vaikuttavimman ja symbolisesti tärkeimmän rakennuksen palikkaversio. Tämä äärimmäisen yksityiskohtainen Lego Architecturen pienoismalli United States Capitol -rakennuksesta keskittyy lukuisiin yksityiskohtiin sekä sen huomattaviin valkoisiin pylväisiin sekä nurmikenttään. Pienoismallissa on irrotettava kupoli, jotta rakentajan on mahdollista nähdä kuuluisan National Statuary Hallin yksityiskohtaisia pylväitä, patsaita ja laattalattioita. Lego Architecture United States Capitol Building on yhteensopiva muiden Lego Architecuture pienoismallien kanssa, joten voit yhdistää rakennuksia toisiinsa. Tämä pienoismalli on sopiva sekä lapsille että aikuisille, sillä se asettaa haasteita rakentajilleen ja palkitsee lopussa rakentajansa hienoilla yksityiskohdilla. Päästä sisäinen arkkitehtisi valloilleen ja rakenna oma pienoismallisi tällä Lego Architecture setillä.

Rakenna oma pienoismallisi yhdestä maailman ikonisimmista rakennuksista omassa kodissasi. Lego Architecture 21030 United States Capitol Building paketti sisältää yli 1000 rakennuspalikkaa. Sen suositusikäraja on 12 vuotta, sillä se sisältää pieniä osia ja saattaa aiheuttaa tukehtumisvaaran perheen pienimmille. Tämä paketti on yhteensopiva muiden Lego tuotteiden kanssa, joten sitä voidaan käyttää yhdessä muiden tuotteiden kanssa tai omana kokonaisuutena.

Lego Architecture 21030 United States Capitol Building | LEGO Harvinaisuudet | Lego


 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun